Lukijat

torstai 4. joulukuuta 2014

Luminen joulukortti

Simon Says... Christmas/Holiday - Joulu
Peaceful Christmas
Pilkutin kohokuviokansiolla valkoisen paperin alimmaiseksi. Leimakuvaa lumetin ja samaa ainetta töpöttelin kuusiin ja jääpuikkoihinkin.

Väritin leimakuvan tusseilla. Tässä kortissa käytin tosi tummaa sinistä taivaan värinä. On yö ja sataa lunta ja on jouluaattoilta! Lumisade tehty valkealla geelikynällä.

Lumihiutaleet ja keskustoiksi tähdet koristamaan kortin yläosaa ja valmis hiukan kimaltava teksti.
***
Ei minusta ihan meikkaajaa saatu yhdellä neuvontakerralla mutta ainakin näin, että lopputulos, sitten kun ja jos joskus opin, voi olla tosi hieno! Ihosta tuli niin tasaisen värinen ja suorastaan kukoistava, ilman punoitusta. Kyllä ammatti-ihminen osaa tehdä ihmeitä.

Ylimääräisenä vinkkinä sain oppia kuinka olemattomista ripsistäni huolimatta silmät saa 'esille'. Vain ohut juova siveltimellä yläluomelle ja kas! minulla on silmät!

Pakko varmaan uskaltaa vetää viivat omiin silmiin itse kun sorruin ostamaan pikkuisen väripurkin jolla ihme tehtiin :) Ohuen ohut pensseli löytyy kyllätyöpöytäni pensselipurkista.

Armaani sanoi, että nyt ei sitten kannata pestä naamaa ollenkaan, kun näki minut tukka laitettuna ja iholla meikki! Se siitä luonnonkauneudesta :) Minä tietty sormet selän takana ristissä lupasin, että en tietenkään pese koskaan pois!

No arki se on oli meikattu tai ei, eli kotihommeleita vähän ja kortteilua paljon tuli tänäänkin tehtyä. Ei sentään koko päivää (eikä eilen tienaamiani rahoja!) kaunistautumiseen uhrattu.

3 kommenttia:

  1. Ihana kortti, näyttää niin kolmiuloitteiselta... On vaikea kuvitella noin kaunista lumimaisemaa :) Meillä ainakin on niin synkkää ja pimeää ilman lunta :(

    VastaaPoista
  2. What a lovely scene, Loreal! Truly peaceful! Thanks for sharing it with us at the Simon Says Stamp Wednesday challenge!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!