Lukijat

perjantai 5. joulukuuta 2014

Luistelija ja lumiukko

I Love ProMarkers #248   Travel - Matkustus
Pooh the Bear and Snowman from Xmas Coloring Pages - Happy Pooh is 'traveling' on the ice
(Pooh's Face and Hands colored with FlexMarkers! ...Prize when I won)
 
Ei kai luistelu nyt ihan matkustamista liene, mutta ainakin välillä eteenpäin mennään luistimet jalassakin... Toivon, että tämä kuitenkin sopii haasteeseen. Sen kummempaa matkustelua en tähän hätään keksinyt.

Löysin hauskan kuvan värityskuva sivulta ja sieltä kopsasin tosi paljon muitakin hauskuuksia kortteja varten. Lapset (ja lapsenmieliset) pitävät näistä sarjakuva- ja satu-hahmoista.

Kohokuvioin alimmaisen siniharmaan paperin lumihiutaleilla, onhan niitä kuvassakin. Kokeilin Nalle-Puhia väritellä ihka uusilla flexmarkereilla. Ovat tosi ihanat! Toinen pää on huopaa ja leveä, toinen silikonipesseli! Sillä pensselipäällä saa ohuitakin viivoja ja mikä parasta, värit sulautuvat toisiinsa kun toimii nopsaan. Nallen kasvot ja kädet niillä uusilla ihovärisillä tehty. Muut osat kuvasta ja nallesta tavallisilla ProMarker tusseilla.
 
Stanssasin lumihiutaleita ja hipaisin niitä sinisellä Mementon silmävärillä. Samoin tein jääpuikoillekin, siihen vain lumiaineen päälle ei kovin hyvin tarttunut. Olisi pitänyt laittaa ennen lumetusta. No, tiedänpähän tuonkin ensi kerralla! Kuvan oton jälkeen laitoin suomenkielisen joulutoivotuksen tuon englanninkielisen päälle.
 
ProMarkers: Ice Grey2, Orange, Barry Red, Rose Pink
Flex Markers: Linen, Tea Rose, Putty
***
Kokonainen päivä aikaa tehdä ihan mitä vain. Mitä tein? No aloin tietty siivota. Minäkö siis sottainen ja unohdan siivoukset. Ehei, ei siis ollenkaan totta. Nytkin koti kiiltää puhtauttaan ja voin hyvällä omallatunnolla istuksia koneen ääressä vaikka kuinka kauan :)

No joka tarinassa on toki totta toinen puoli joskus jopa molemmat. Siivoan kun ehdin ja viitsin. Onneksi kahden aikuisen talous pysyy suht siistinä melko hyvin lähes itsekseen. Nyt vain oli hönkä päällä ja onhan huomenna tosi hieno juhlapäiväkin tulossa: Itsenäisyyspäivä!

Armaani nikkaroi penkkejä terassille ja ne ovat nyt valmiit ja kuivumassa.

Pitihän minunkin korteni kekoon kantaa omalta osaltani tässä huushollissa ja vähän sipistellä, eikö? En toki unohtanut kortteiluakaan, vaan tein viisi joulukorttia siinä sivussa. Ruokakin vaati hiukan enemmän aikaa kuin tavanomainen lämmitetty pakaste tai mitä eilen jäi. Tein kasslerpihvejä armaalleni ja keitin perunoita ja laitoinpa vielä viherpippurikastikettakin.

Itselleni keitin pikkuporkkanoita ja muita vihanneksiä. Raastoin pari porkkanaa molemmille tasan jaettavaksi, väri-iloa lautasille! 

Uuniakin lämmitin ja hain jo valmiiksi sunnuntaille puut lämpenemään sisälle. Postit hain samalla matkalla kuin vein roskat. Ne perunan ja porkkanan kuoret kompostiin. On niin lämpimän puolella, että hienikko näkyy ja eiliset lammikot aamulla jäässä nyt sulaneet uusiksi lammikoiksi.Varovasti piti kumppareilla talssia!

Tänään ennätysmäärä fasaaneja ruokintapaikalla, kahdeksan! Harakkaparikin aina välillä nokkimassa kauranjyviä ja sekalainen joukko pikkulintuja. Mukavaa seurattavaa keittiön ikkunasta ja ulkonakin niitä voi katsella kunhan ei liian lähelle yrittele.

Oikein antoisaa ja mukavaa toista adventtia, Itsenäisyyspäivää ja viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. This fab, I love that image, I am a huge fan of Pooh bear, thank you for joining us at I♥ProMarkers this week
    Ruth x

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!