Lukijat

keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Kultaiset joulukukat ja kortti 3 parhaan joukossa

Sketchy Colors #236   Brun og Gull - Brown and Gold - Ruskea ja kulta
Peaceful Christmas
Lehtiöllinen ruskeita papereita alkaa olla lopuillaan. Onneksi vielä löytyi sekä teksti, että alimmainen paperi! Kaunis lumimaisena on sekin ruskean sävyissä.

Kultaiset joulutähdet ja lehdet valmiina hankitut ja vihdoin viimein korttiin asti ehtineet. Jotenkin en osaa näitä leikkeitä käyttää muualla kuin pakettikorteissa. 
***
Huomasin korttini valitun 3 parhaan joukossa I Love ProMarkers #247 Frosty the Snowman! Jippii!!!
***
Toinen iloinen asia löytyi postilaatikosta. eli Passion for ProMarkers#272 haasteen voittoni Beatleskortista kotiutui tänään. Sain ihonväriset Flexmarker tussit, 6 kpl! ei paha!!!
 
***
Aamusta heti suuntana Parikkala ja Käsityökeskus. Sinne neljä muutakin innokasta myyjää omine käsitöineen laittamaan myyntipöytiä koreiksi. Vaan aikalailla itseksemme saimme olla. Harvakseen jokunen kulki sisään ja ihasteli tuotteitamme. Tosin ne jotka tulivat myös ostivat.

Puolilta päivin ehtyi ohutkn asiakasvirta tykkänään. Kutojia alkoi ilmaantua kangaspuiden ääreen ja me myyjät jouduimme entistä ahtaammalle. Myyntipöydät kun olivat kangaspuiden edessä kapeassa tilassa johon piti jättää tilaa myös mahdollisille ostajille.
 
Saimme, kuten jokainen kävijä,  herkutella glögillä ja joulutortuilla. Onneksi, sillä en ollut ottanut mitään eväitä. Luulin saavani joulupuuroa, kuten edellisenä vuonna. Piirakoita sentään voin ostaa vastapäiseltä pöydältä. Vastapaistettuja ja makoisia olivat :)

Kivasti kelpasivat kortit ja iltapäivästä voinkin hyvillä mielin lähteä kotiin. Myyntiaikaa olisi ollut iltakuuteen asti mutta vähäisten myyntävien ansiosta 'pääsin' aikaisemmin kotiin.

Ehdin siis hyvin tehdä lisää kortteja, kun huomenna niitä aion viedä kampaajalle myyntilaatikkoon lisää. On vain kolme joulukorttia ennestään! Toivon mukaan niitä enemmän sentään tarvitaan...

Kova tuuli saa ilman tuntumaan aika kylmältä ja korvaläpät olivat kova sana vaikka menin vain kotoa autoon ja autosta sisälle myyntipaikalle ja sama takaisinpäin.

Lisää tuulta luvassa mutta sentään nollan vaiheilla lukemat, eli ei tosiasiassa ollenkaan kylmä ilma!

Huomenna kaunistautumaan kampaajalle ja sen jälkeen elämäni ensimmäiselle oppitunnille kauneussalonkiin aiheena 'kuinka saan punaiset laikut kasvoilta peitettyä pakkasella'... Saas nähdä opinko vai saanko laiskanläksyä... kun ei ikinä ole meikannut voipi olla aika vaikea oppitunti tiedossa.

3 kommenttia:

  1. Hurjasti onnea! Upeita kortteja ja hienoja palkintoja.

    VastaaPoista
  2. Great card with a lovely image. Love the flowers.
    Thank you for participating in Sketchy Colors, good luck.
    hugs Monica

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!