Lukijat

sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Kultaa ja kuusikin

P*skarteluhaaste # 257   Vellum - kuultopaperi
Peaceful Christmas with embossed vellum background

Kun jonkin kortin kohdalla kerroin, etten oikein osaa käyttää valmiita leikkeitä, haastoin itseni yrittämään  kortin rakentamista leikkeiden varaan. Tässä tulos. Ei ihan mutta yritystä kuitenkin.
 
Kuusi stanssattu ja lumetettu. Pujottelin hopeanauhaa kultaiseen stanssaukseen ja lisäsin päälle samasta nauhasta rusetin. Kuusi korotettu 3mm palasilla muualta paitsi rusetin kohdalta.

Kulman kultaisiin laitoin vielä pienet lumihiutaleet ja hopeiset puolihelmet.

Alimmaisena kohokuvioitu kultatähtinen vellumi. Sen alta kuultaa valkoinen korttipohja. Kultaiset kuuset ja kultakirjaiminen teksti niitä valmiita leikkeitä.
***
Suloista sunnuntaita auringonpaisteen kera! Kyllä luonto näyttää kauniilta lumihunnussaan. Sen verran lunta tuiskutti eilen, että maailma valaistui ja kaunistui ihan silmissä. 

Tänään siis saimme auringonkin näkyville ja oli niin kaunista, ettei paremmasta väliä. 

Olemme laiskotelleet eilisen TV-maratonin jälkimainingeissa, eli katseltu on niin netistä kuin lehdistäkin vielä kerran jos toisenkin, mitä kenelläkin oli yllään ja kuka kenenkin kanssa saapui ja millainen kampaus ja silmälasien sangat ja...

Täytyy sanoa, että mieluummin istun kyllä kotisohvalla katselemassa kuin olisin itse tuolla mukana! ...eipä silti, että olisi edes meinuuta sinne päästä/joutua... :)

Hienoltahan kaikki näytti, mitä nyt jollakulla oli outo tukka ja toisella kumma kolttu mutta yleisilme kuitenkin hienostunut ja komea.

Nyt sitten vaan ollaan ja nautitaan. Ensin aamiaisesta ja sitten kahvittelua ja taas syömistä ja kahvittelua ja... siis ei niin mitään tehty!

1 kommentti:

  1. Oikein onnistunut kortti, jos multa kysytään! Hienosti oot yhdistänyt kultaa&hopeaa, itse arastelen käyttää useampaa kuin yhtä "jalometallia" kortissa tai oikeestaan missään:)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!