Lukijat

lauantai 13. joulukuuta 2014

Kolme pikku enkeliä kuusien kera

I Love ProMarkers 249   Pearls and Swirls - Helmiä ja kiekuroita
Merry Christmas
Valkoinen lumihiutaletausta ja valkoiset puolihelminauhan pätkät (jotka näyttävät olevan vinossa... kuvaamiseni on ihan vinksallaan...taas...)

Pikkuenkelit kuusien kera tusseilla väritetty, siipiin lisäsin kimallusta. Leimasin ison tekstin jossa siinäkin pyydettyjä kiekuroita. Punaisella raamitus ja punaisiksi väritin myös isot kiekurat.

ProMarkers: Ivory, Rose Pink, Vanilla, Yellow, Berry Red (Last one also on Swirls!)
***
Eilen illalla ajelimme Joutsenon kirkkoon jossa emme ole aikaisemmin käyneet. Ihan vähän oli tiekin hakusessa. Pimeällä kun maamerkit häviävät näkyvistä. Onneksi vain pieni harharetki ja olimme hyvissä ajoin paikalla.

Kirkko jo väkeä pullollaan. Mahduimme istumaan oikealle sivulaivaan aika lähelle esiintyjiä. Harmi vaan kun kovaääninen joka oli sinne suunnattu ei tuntunut toimivan ja äänilaitteet olivat muutenkin kovasti hakusessa.

Eino Grön teki parhaansa voittaakseen vaikeudet. Ensimmäinen puhe meni muminaksi ja laulukin säröili ja sumeni. Loppua kohti ammattilainen sai tekniikasta voiton ja laulu alkoi kuulua sellaisena kuin olemme tottuneet sen kuulemaan.

Vitsinkin kuulimme ja nauroimme oikeassa kohdassa :)

Pianisti oli vähän liian äänekäs suhteessa laulajaan jonka piti pidätellä ääntä, ettei se hajonnut kovaäänisten väärän säädön takia. Basisti oli kuin jazzkonsertissa ikään. Yhteen hiileen kuitenkin puhalsi orkesteri ja laulaja ja aika kului nopeammin  ja viihtyisämmin kuin aluksi luulimmekaan.

Varmasti tavoite, eli vähintään 400 kuulijaa rikkoutui ja vähävaraiset saavat joulurahaa.

Kotona kymmenen jälkeen, kun tavoillemme uskollisina kahviteltiin vielä ennen kotimatkaa ja vielä yllätyskivassa seurassa.

Tänään olen asisteerannut armastani lakaisemalla remontista aiheutuvaa sotkua sitä mukaa kun hän siirtyy ikkunasta toiseen, eli smyygejä (karmeja!) on tullut valmiiksi oikein urakkavauhdilla! Tyhjensin ikkunan edustan ja kun valmis, laitoin verhot ja kukat takaisin.

Olohuoneessa pöytää ja sohvaakin siirreltiin ja keittiö on ollut ilman mattoa jo eilisestä lähtien. Tässä remontin vaiheessa on paras poistaa tieltä kaikki likaantuva jos mahdollista.

Ettei työt loppuisi, jätti armaani makuuhuoneen ja minun työhuoneeni toiseksi kerraksi. Niissä onkin enemmän siirreltävää. Varsinkin työhuoneen kaksi ikkunaa ovat hankalassa paikassa työpöydän ja muun rekvisiitan takana. 

Nyt ollaan vaan ja nautitaan viikonlopusta sisätiloissa. Ulkona on satanut lunta eilisillasta lähtien ja maa ja kaikki mitä ulkona on, on peittynyt paksuun lumivaippaan. Ei sentään myrskyn kera, onneksi!

1 kommentti:

  1. What a fab card ,love the cute image, thanks for joining us at I love promarkers and good luck
    Tracey x

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!