Lukijat

sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Kimaltavat kuuset joulukortissa

Simon Says... Bling it on! - Kimallusta kehiin!
Merry Christmas with Glitter on Trees, Bling on Snow and real Post Stamp from last Christmas's Post Card
Tällä Stampendoun leimasimella olen tehnyt tälle joululle kortteja kaikissa mahdollisissa väreissä ja koristekokoonpanoissa. Kovasti on tykättyjä kortteja olleet. Tässä versioissa hinkkasin vihreällä Mementolla kuvan reunukset.

Lumiainetta ja Glossya ja kimalletta. Erikoisuutena vihreät kuuset joiden päälle liimasin kimaltavaa verkkoa. Aito joulupostimerkki viime vuoden kortin kuoresta leikattu koristeeksi. Jouluteksti löytyi paperilehtiöstä, sitäkin hiukan vihreällä painelin.
***
Vaikka on sunnuntai, armaani teki valmiiksi olohuoneen ikkunan karmit. Olohuoneessa oli ennen isompi ikkuna, nyt osassa entistä ikkunaa on ovi terassille. Eli ei ollut ihan tuosta vaan hommeli ollenkaan.

Vielä puuttuu pikkusipistelyä ja verhokappa ikkunavalojen siirto ja... eli työtä on vaikka toisille jakaa.

Minä siivosin pois joulukorttitarpeet ja lajittelin erilleen niistä koristeet joita voi käyttää talvisissa korteissa. Joulutekstejä keräsin pussiin seuraavaa vuotta ajatellen. Eivät niin helposti tipahtele!

Nyt pöytä siisti ja odottelee seuraavien korttien kaaosta...

Aika lailla lunta eilisen aikana tulikin. Aamulla auto oli kuin mäki ja pitkävartiset kumpparit kova sana ulos mennessä! Armaani linkosi niin pihan kuin tietkin ja naapureillakin on nyt aurattuna tietä.

Minun osalleni jäi harjata lumet auton, mönkijän ja peräkärryn päältä ja vähän vielä rappusiltakin. Niitä toki on harjailtu aina ulos mennessä. Lapioin ulkorakennusten ovien edestä lumet ja siirtelin myös portaiden edestä lunta pois. Ihan läheltä kun ei traktorilla voi ajaa.
 
Siinä sai senverran liikuntaa, ettei tarvinnut edes ajatella metsään menemistä. Siellä olisikin tarvittu lumikenkiä!

1 kommentti:

  1. Gorgeous card ! I love the whole scene you created here, absolutely fabulous :-)

    thanks for joining us on the Simon Says Stamp Wednesday Challenge
    luv
    Lols x x x

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!