Lukijat

perjantai 12. joulukuuta 2014

Kimalleverkkoa, talo ja voitto

Sketchy Colors #237   Sketch Wenche Wold
Merry Christmas with Silver glitter 'metal' Band under the Silver framed Image
(...and Thank You ! I was a Winner #236 )

Kaksikin eri kokeilua tässä kortissa. Kokeilin miten onnistuisi jos laitan valmiiksi tekstin paperiin, toinen kokeilu on hopeinen kimalleverkko liimattuna valkoiselle kartongille.

Mallin mukaisesti alakulmaan hopeahiutaleita ja yläkulmaan jos ei nyt ihan pyrstötähti niin ainakin lentänä hiutale :)

Kuva on osa Magnolia leimakuvasta, toinen puoli meni pakettikorttiin! Tästäkin piti sellainen tulla mutta laitoin kuitenkin kortin keksumotiiviksi kun halusin vain pienen kuvan, että mahdollisimman paljon kaunista aluspaperia ja tuota kimalleverkkoa on näkyvissä.

Verkolla olen kokeillut muutakin. tulevissa korteissa lisää luvassa!
***
Huomasin korttini voittaneen edellisessä haasteessa tällä samaisella sivustolla. Hieno juttu! Kiitos! Thank You!
***
Lähdemme illaksi Joutsenon kirkkoon Rotarien joulukonserttiin. Eino Grön laulaa ja tuotto menee vähäosaisten joulurahaksi ja pariin muuhunkin hyvään tarkoitukseen. Mukaan saamme armaani sisaren. Kuka vain saa tulla ja antaa näin hyvän kiertää!

Olisin toki mainostanut tätä aikaisemminkin mutta aitona blondina, en tullut kysyneeksi ja kuvittelin, että konsertti on vain rotareille... sori...

Jäistä viimaa ja jäätikköä tällekin päivälle riittää. Ulkona on liikuttava varoen. Ei siis mitään pitkää lenkkiä luonnon helmassa, kuten olin ajatellut, kun tiesin, että ilta istutaan, kuten yleensä aina kirkossa, epämukavilla penkeillä. Selkäni ei tykkää istumisesta yleensäkään mutta kirkonpenkit ovat ne kaikkein pahimmat.

Pyrin seisomaan aina kun mahdollista ja liikkumaan aina kun mahdollista. Niistä selkä tykkää! ..ja tanssista ja venytyksistä ja jumpasta, ja...

Armaani sirkkelöi listoja ikkunoihin ulkoeteisessä ja ovi sinne on auki koko ajan. Aamulla imuroin, että on ainakin edelliset sotkut pois. Nyt sitten harja heiluu silloin tällöin. Pahimmat lastut ja hiekat saavat kyytiä aina kun satun 'työmaalle'.

Uunia lämmitin ihan siksikin, että emme paleltuisi illalla kun kotiin tullaan. Tosin olisin ilman sirkkeli hommeleitakin tänään lämmittänyt. Saa nähdä joudunko huomenna lämmittämään uudelleen vai pitääkö uusi paksu eristekerros lämmön ovien aukomisesta huolimatta sisällä. Olen lämmittänyt joka toinen, joka kolmas päivä tähän asti.

3 kommenttia:

  1. Wonderful card!Great take on the sketch!
    Thank you for joining Sketchy Colors this week and good luck!
    Hugs,Kari :)

    VastaaPoista
  2. Ihana kortti ja onnea viimekertaisen Sketchy Colorsin voitosta :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!