Lukijat

sunnuntai 21. joulukuuta 2014

ATC-kortti-vaihto Merisinin kanssa

Aiheenamme oli värit: harmaa, vihreä, punainen, hopea. Merisiniltä tuli oikea joulukortti! ATC-koossa tietenkin!
Vintage-henkinen ja tunnelmallinen, eikö vain? Kiitos Merisini kortista ja mukana tulleista!
Minun korttini on ihan toisissa tunnelmissa:
- Real Star -
Ihka aito Hollywood tähtikö lienee, ainakin siltä näyttää!
***
Neljäs adventti on vietetty kotiaskareissa. Raivaamista riittää kun on saatava tilaa kaikille ihanille joulukoristeille ja kuuselle. Toki kotia muutenkin siivoilisin mutta varsinkin jouluksi haluaa kai jokainen kodin ihan viimeisen päälle juhlavaksi, kukin tavallaan. Hyvin näkyville, olohuoneeseen terassin oven kahvaan, ripustin lapsenlapsiltani saamani punatulkkuriipuksen.
Armaani haki omasta metsästä kuusen. Se odottelee ensin ulkosalla, sitten nostetaan ulkoeteiseen sankkoon ja juotuaan ja  sulatettuaan viimeisetkin lumenrippeet se pääsee olohuoneeseen. Kävin jo joulukoristelaatikot aitasta sisälle hakemassa ja jouluvalot on kokeiltu toimiviksi.

Isot kasat kynttilöitä odottelee pääsyä pöydille ja hyllyille ja ostoslistat ruokakauppaan on alustavasti tehty. Lahjakassit odottelevat viemistä ystäville jotka asuvat lähellä.

Voimme siis huokaista hetkisen koneen ääressä ja katsella myöhemmin illalla Miss Marplea telkkarista kaikessa rauhassa. Yhtä leppoisaa ja mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!