Lukijat

torstai 6. marraskuuta 2014

Vaikkapa Isänpäiväksi ja voitto

Everybody-Art-Challenge 299   Zahnräder - Gears - Rattaita
Next Sunday we have Father's Day in Finland, so this could be something for him
Imastointiteippiä ja sen alla aaltopahvinpalasia, rattaanpalasia ja yksi kokonainenkin, sekä tottakai sydän! Kun ei mustaa akryyliväriä ollut käsillä, käytin niitä mitä löysin ja kortissa ainakin tummaa vihreää, punaista ja ruskeaa hinkattuna.

Rouheaa pintaa teräsharjalla painelemalla. Pieniä kolosia puolihelmilistalla nurjalta kaulimella painellen ja isommat koloset rikkinäisen mustekynän päällä.

Takoitus oli laittaa vielä isänpäivätekstikin mutta jätin pois jos kuitenkin vaikkapa synttärikortiksi joutuukin. Tämä oli kokeilua koko kortti! Ja hauskaa sellaista :)
***
Onneksi ystävät ovat tarkkasilmäisiä. Kiitos kaimaseni. Hän oli huomannut, että korttini oli voittanut Craft-Room haastesivustolla. Kiitos kohtalolle ja Onnettarelle ja kaikille hyville hengille :) Thank You!
***
Tilauskortteja sauhuten tehty koko päivän. Paljon muuta en sitten ole ehtinytkään. Käväisin pika pikaa rantasaunalla katsomassa, että kaikki hyvin ja kävelin tienreunaan postilaatikolle hakemaan ainokaisen postin: paikallislehden. Kantelin puita sisälle huomiseksi lämpenemään ja tein ruokaa ja kahdesti kahviakin tuli keiteltyä, eikun kolmesti!

No eipä tuota aikaa niin ruhtinaallisesti sitten ollutkaan 'omaan käyttöön' :) Tuntuu vaan, että mitä kauemmin kortteilua harrastaa sitä hitaammin kortit syntyvät! Merkillistä.

Muutama idea pyörii päässä ja niitä pitää päästä vielä kokeilemaan jahka ensin blogeja kurkkailen ja naamakirjassakin on käytävä, että näkee mitä lapsoseni puuhaavat ja muutkin tutut :)

1 kommentti:

  1. Such a fabulous card.
    Thank you for joining us at Everybody Art Challenge.
    luv
    Debby

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!