Lukijat

torstai 27. marraskuuta 2014

Vaaleanpunainen enkeli kortissa ja voitto

Sugar Creek Hollow #100   Vintage Christmas with Twist - Non Traditional Colours - Vintage joulukortti jossa juju - ei siis tavanomaisissa väreissä
Pink Angel and other non traditional Colours...
Alimmainen paperikaan ei ole punainen vaikka kuvassa siltä näyttää vaan oranssia. Kaunis enkelikuva tuli kuin tilauksesta Enkulin sivulle. Enkulilla on tapana ilahduttaa lukijoitaan vanhoilla kuvilla, korteilla ja kiiltokuvilla silloin kun hän ei laita esille ihanaisia ATC-korttejaan. Tämä pinkki enkeli on yksi Enkulin kuvista.

Kuvan alla sinapinvärinen kartonkipalanen josta lävistin lumihiutaleita. Rei'istä näkyy alla oleva mustavalkea ruudullinen paperi. Mustia hiutaleitakin laittelin varjoiksi ja yhden enkelin yläpuolelle ihan sinällään.
***
Tämän samaisen sivuston edellisesta, kierrätyshaasteesta, tuli sattuman sanelema voitto. Kiitos! Thank You Random and Sugar Creek Hollow Girls!!!
***
Torstai on sanonnan mukaan toivoa täynnä, eli onni potkaisi, tosin voitto oli jo maanantaina ilmoitettu mutta kun nyt vasta menin ottamaan linkkiä tätä uusinta haastetta varten, näin voittaneeni. Kiva juttu!

Vetinen sää jatkuu. Armaani vaihtaa hanskoja vähän väliä kun edelliset kastuvat! Lumi hupenee mutta kyllä sitä vielä on ihan liikaa minun makuuni. Liukastakin on niin, että saa köpötellä tosi varovasti tien yli postilaatikolle päästäkseen. Tie kun tekee mutkan ja on kallistettu niin paljon, että voisi vaikka mäkeä laskea liukkaalla kelillä ja jysähtäisi juuri sopivasti postilaatkkoon...

Mieluummin tosin seisaaltani menisin :) Vain mainoksia ja kauppojen lehtiä, Pirkka ja Yhteishyvä paikallislehden lisäksi.

Pikatilauksena pari korttia piti tehdä parissa tunnissa. On aina haastavaa tehdä kortteja nopeasti. Nyt siksikin kun pöydällä on vain joulukorttitarpeita. Joskus on ihan hyvä vähän ravistella itseään ja omia tapojaan ja tehdä jotain ihan muuta, eikö vaan? Saa uusia näkökulmia ja ideoita.

Hoksasin muuten, että haaste johon tein riipuksen halusikin joulukoristeita! Ei siis kelpaa riipus ollenkaan :( Surku juttu, olin niin innoissani, että minullakin on jotain muuta kerrankin kuin kortteja haasteisiin. Saa sitten odotella aikaa parempaa. Jos vaikka vielä sellainenkin haaste tulisi johon se sopii...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!