Lukijat

tiistai 25. marraskuuta 2014

Punaisia lumihiutaleita

Winter Wonderland
Valkoisia hankia ja lumisadetta kuvassa sekä koko kortissa. Leikin kolmella kohokuviokansioilla saadakseni mallin mukaisia osioita korttiin.

Leimakuvan tupaset punaisia ja samaa punaista raamituksena koko kortille sekä pienet lumihiutaleet. Isommat valkoisina.
***
Simpeleen Teboililla tanssittiin iltapäivän verran. Siinä tämän päivän liikunnat sitten olikin. Ei paljoa ulkoilua, vain posti, puut ja roskat, eli vakiokamaa :) Nostin sentään ison linnunjyväsäkin, josta oli otettu jonkin verran, muoviseen likapyykkikoriin, sellaiseen korkeaan pyöreämalliseen jossa on kansi.

Pikkulinnut nimittäin kävivät jo nokkimassa säkkiä kun se seistä törötti peräkärryssä! Niitä parveilee tietenkin myös syöttöpaikalla mutta jotkut nokkelat huomasivat säkinkin. Nyt siis siemenet jotakuinkin turvassa...

Lumi ei ole sulanut, kuten toivoin, vaan pikemminkin sitä on tullut lisää. Ilma kostea ja on lähes plussakeli mutta harmittavasti myös järvi alkaa olla jään peitossa. Nyt sen näkee paremmin kun on lumi peitteenä.

Tällä viikolla saisi flunssarokotuksia, vaan lehdessä varoiteltiin, että pitkät jonot. Odotellaan siis, että kiireisemmät ehtivät alta pois. Niinpä kävimme sen sijaan rautakaupassa ostamassa vaihteeksi ruuveja ja muttereita tai muuta sen sorttista tarpeellista.  Ehkä huomenna tai torstaina yritellään, josko jo mahtuisi.

2 kommenttia:

  1. Wow! I LOVE your interpretation of our sketch with this brilliant card! Thank you so much for playing along with us at Sketch Saturday! Hugs, Lesley

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!