Lukijat

sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Punainen linnunpönttö, voitto ja tiedote

Chocolate, Coffee and Cards Challenge #78   Your Favorite Holiday - Suosikki juhlasi
Number 1 is Christmas!
Kyllä joulu on kaikista juhlista paras. Tuo haasteen suora käännös olisi siis loma-holiday mutta kyllä tässä haasteessa etsitään sitä parasta juhlaa mikä se sitten kenellekin on, siksi laitoin tuollaisen käännöksen.

Alimmaisena valkopilkullista tummaa punaista paperia raamina. Sitten ekokartonki jossa lukee punaisella 'Hyvää Joulua' sen seitsemät kerrat. Punaisella raamitin myös linnunpönttökuvan ja tekstin.

Värittelyt ProMarkereilla ja valkealla geelikynällä. Lumiosat 'lumetettu' ja kimallutettu. Taivas vesivärillä.
Pieniä lumihiutaleita koristeina ja niiden keskellä pikkuruiset punaiset timantit.
***
TIEDOKSI: Korttisirkus uusi osoite on http://korttisirkushaastaa1.blogspot.fi/

sain sieltä viestiä, ettei entinen sivusto toimi ja iloisen uutisen, että korttini on voittaja!
***
Sunnuntain rauhaa. Aamulla heräsimme lumenpeittämään maailmaan, ties kuinka mones 'ensilumi' tämä lieneekään... Eilen vain pikkulinntuja nähtiin ruokintapaikalla. Tänään koko lauma fasaaneja kipitteli sinne juuri parahiksi, kun mekin aloittelimme aamiaista :)

Armaani tekee terassin rappusia juuri siinä suunnassa josta fasaanit tavallisesti tulevat ruokintapaikalle. Ehkäpä vasaran paukuttelu ja sirkkelin vinkaisut pelottivat eilen liikaa, mene tiedä.

Tänään enemmän oltu sisätiloissa. Vieraitakin  saatiin ja samalla muutama kortti vaihtoi omistajaa. Nyt näyttää taas siltä, ettei tarvitse/pääse minnekään joulumyyjäisiin, kun kortit lähtevät sitä mukaa kun saan valmiiksi. Hyvä kai...?

Kun pöytä peittyy joulujuttuihin on aika haasteellista alkaa tekemään onnittelukorttia mutta onnistui sekin temppu tänään. Ainakin ostaja tykkäsi. Toivottavasti saajakin :)

Vielä kun illalla katsotaan Tanssi tähtien kanssa, ei päivä voisi olla parempi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!