Lukijat

sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Poroja tai peuroja metsässä

P*skarteluhaaste #256   Maskit ja sapluunat
Merry Christmas
Käytin alimmaisena tummanvihreää kartonkia jota tuputtelin kahden eri  maskin läpi valkealla akryylimaalilla. Toisella tein pitsintapaista, toisella salmiakkiruutuja.

Stanssasin jääpuikkoja jotka kuvassa näyttävät arveluttavan kellertäviltä... Lumiaine jostain syystä tummuu valkealla paperilla tuollaiseksi.

Eläinkuvan päälle laitoin vanhasta joulukortista leikkaamani lumiset kuuset hangella. Niissä reippaasti kimalletta.

'Metallilaatta' raamina tekstille.
***
Suloista sunnuntaita! Pitkästä aikaa aurinko tuli esiin ja valaisi kauniin välkehtivän pakkasaamun ohuen lumikerroksen ja paistoi vielä pitkälle iltapäivään asti.

Maailma valostui ja kaunistui kerralla. Oma mielikin suorastaan hymyili :) Kyllä vaan sää vaikuttaa mielialaan!

Korttitehdas puhkuu ja puhisee ja valmistakin syntyy, tottakai. Tosin vielä on tälle illalle tekemistä aika lailla. Olen tehnyt itselleni tavoitteen ja siitä puuttuu jokunen. Sitä kun on oma pomonsa, on oltava tarkkana, ettei pääse ote lipsumaan ja tauot pitkittymään :)

Armaani videoi tänään fasaaneja ja laittaa varmaankin naamakirjaan otoksen jahka ehtii. Hän on ahkeronut terassin aidan tekemisessä. Siinä on paljon pieniä osia ja käsityötä, joten aikaa kuluu ja käsineitä kastuu. Sormet kohmeessa aina tauolle. Etsin hänelle paksumpia hanskoja mutta kuitenkin sellaisia jotka kädessä voi tehdä tarkkaa työtä. 

Komerosta löytyi muutama pari jotka hänen mielestään liian hyviä työntekoon.  Vaan taisi ne käyttöön joutua kun olivat paljon lämpimämmät. Hyvä niin!

Ja kyllä me huomioitiin adventtikin. Herkuteltiin joulutortuilla kahvin kera iltapäivällä. 

Keittiön ikkunalla tonttujoukko ja lisää pieniä tonttuja kirjahyllyllä. Kimaltavan nauhan kietaisin kynttelikön ympärille ruokapöydälle. Komeroiden kätköistä löytyi erinäinen määrä jouluvaloja mutta niitä en ehtinyt vielä edes kokeilemaan toimivatko. Tästä se pikku hiljaa alkaa, joulun valmistelu.

1 kommentti:

  1. Omiin silmiin tuo näyttä puuterin valkealta enemmän kun kellertävältä. Maskilla laitetut kuvit näyttää oikein hyvälle. Tykkään kun noissa nietoksissa ja hangessa on kimalletta korostamassa niitä.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!