Lukijat

sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Pieni enkeli, suuri viesti ja voitto

Passion for Promarkers #274     Entertain us - Viihdytä meitä
I Love ProMarkers 246   Christmas Sing Song - Joululaulu
Angel Sings Christmas Carol
 'We can hear how Angel sings...'
'Kautta avaruuksien kaikuu laulu enkelten...'
Tuossa viihdytys haasteessa ohjeena oli, että joululaulu ja kerro mikä. Enkelikortit senkun jatkuvat. Nyt pikkuruinen enkeli pääsi oikein antiikkikultaisiin kehyksiin! Ohut raamitus vielä hopealla lisänä. Kullanhohtoinen aluspaperi leimakuvan alla toistaa kultaa ja hopeaa. Piirsin kultakimalluskynällä tuota sädekehää ja jonkun viivan mekkoon ja hiuksiinkin.

Antiikkikultapaperista isot hiutaleet ja pienet tähdet. Valmis teksti vaihteeksi, kun siinä sopivasti kultaiset kirjaimet ja rajauskin kultainen.

ProMarkers: Ivory, Blush, Yellow, Gold, Ice Grey2
Plus Glitter and Glossy and Gold Pen
***
Huomasin toisen enkelikorttini voittaneen Sketchy Color haasteessa, kun kurkkasin tämän päivän haasteita. Hyvä tuuri! On aina hauska voittaa tulipa voitto tuurilla tai taidolla. Thank You! Kiitos!
***
Otin kuvan ulkoportaiden kaiteista joita armaani on tehnyt aina kun ehtii.
Alunperin oli tarkoitus maalata etukäteen kaikki puuosat mutta säät päättivät toisin. Ei voinut maalata ulkona ja sisällä kuivattaminen olisi riskihommaa kyllästettyjen puiden takia. Siispä nyt näin ja ensi kesänä maalia pintaan. Komeat eikö vain?
***
Korttitehdas pyörii täysillä ja samalla alkaa kypsyä päätös tehdä ensi vuonna kortteja hiukan aikaisemmin... Jotenkin vaan tuntuu hassulta alkaa joulukorttien teko heti joulun jälkeen ja vielä hassummalta, keväällä kun luonto puhkeaa uuteen kukoistukseen.

Kesähelteellä joulukortit - ei onnaa! Siispä ensi vuonnakin varmaan teen viime tipassa kortteja... :)

Ei vanha opi uusia temppuja vaikka kuinka järki sanoisi, että etkös muista kuinka viimeksi kävi. Toisaalta eihän mitään tulisi tehtyä jos ei olisi fiilistä ja sitä kyllä löytyy kun kaupat alkavat koristautua kimalteisiin ja joka puolella helkytellään joulun lähestyvän!

Pienessä kiireessä parhaat ideat suorastaan putkahtelevat ja kortteja syntyy kuin sieniä sateella. Vino pino päivässä ja kasa viikossa, niin eiköhän se riitä.

Ulkoilma nollan pinnassa, plussan puolella kuitenkin. Maa valkoisena ja olisiko noin viitisen senttiä lunta. Ei niin paljoa, että kannattaisi kolailla. Harjalla rappusilta vaan pois ja odottelemme lumen sulavan taas kerran pois ihan itsekseen. Ja pimeä tulee aina vaan aikaisemmin.

3 kommenttia:

  1. Ihana kortti ja upeat kaiteet. Ja onnittelut voitosta. Mukavaa alkavaa viikkoa.

    VastaaPoista
  2. Gorgeous card, I have this stamp somewhere. Thank you for playing along with the I love promarkers challenge this week.

    VastaaPoista
  3. Such a sweet card, love the gold stars and the cute image! Thanks for joining in at Passion for Promarkers this week and good luck! :) Donna ♥ x

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!