Lukijat

sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Miesten mieleen

Allsorts Week 283   Masculine - Miehekästä
What He wants for Birthday...?
Mitäpä mies mielisi synttärilahjaksi? Olisiko se oikein iso maasturi tai jotain muuta jylisevämoottorista? No ainakin kortin verran toive toteutuu :)

Pohjapaperin kuvioin maskeilla ja leimaväreillä. Kuvat netistä. Tähtiniitit ja metallikulmat tarroja. Kuva raamitettu kirjeensisustalla, harmaalla tällä kertaa.
***
Eilinen meni rattoisasti Kotkan suunnalla tupareissa ja markkinoilla. Ihan totta! Siellä sattuivat olemaan markkinat, jollaisia en ole ennen nähnyt. Myyjät ilman kojujaan sisällä kuplahallissa!!!

Tunnelma oli paljon lämpimämpi kuin ulkoilma, sen voin hyvällä syyllä sanoa :) Ulkona kun tuuli ja oli muutenkin pakkasen puolella, joten hyvä ylläri oli päästä sisätiloihin tutkimaan mitä kaikkea kivaa tarjolle oli tuotu.

Tänään sitten nukuttiin pitkään kun edelliseltä matkalta kotona vasta ennen iltakymmentä. Iloiseen uutiseen herättiinkin: Olen toiseen kertaan isoisoäiti. Lapsenlapsenilapsi sai pojan!!! Suunnilleen niihin aikoihin kun me kotiin saavuimme. Äiti ja lapsi voivat hyvin ja isäkin alkaa kai jo tajuta tulleensa isäksi toista kertaa. Onnea koko perheelle!

Heräsimme rantasateeseen ja sama meno jatkui pitkälle iltapäivään asti. Välillä tuli oikein isoja hiutaleita vaakasuorassa tuulessa! Siinä kelissä autoiltiin Puhokselle tanssaamaan. Eihän huono keli ole este, vaan pieni hidaste vain.

Aika moni oli kai kelin esteenä kokenut, kun vuoden viimeisiin tansseihin, sillä parketilla, oli tullut tavanomaista vähemmän väkeä. Eipä se paljoa tahtia haitannut vaan tanssittiin ja juteltiin ja pidettiin hauskaa. Pimeässä illassa, sateen tauottua kotimatkalle väsyneinä mutta onnellisina.
Illan kruunasivat sitten Tanssii tähtien kanssa ohjelman upeat tanssiesitykset.

5 kommenttia:

 1. Upea kortti. Onnittelut tupla isoisoäiteelle. Mukavaa alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 2. Sinulla on sama ajatus, kuin monasti minullakin, eli saat toki maasturin jne, mutta korttina. ;) Upea kortti!
  Onnea isoisoäidille ja pienokaisen perheelle!

  VastaaPoista
 3. Hulppean hieno kortti miehelle.
  Kiitos kun osallistuit Allsorts haasteeseeni;-))m

  VastaaPoista
 4. What a real fun card Loreal.

  Thanks so much for joining in at Allsorts challenge this week.

  B x

  VastaaPoista
 5. Thanks for joining as at allsorts this week Tracy x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!