Lukijat

tiistai 4. marraskuuta 2014

Lumimaisemakortti beessinä

Sketchy Colors #232   Grönn, Beige, Brun - Green, Beige, Brown - Vihreä, beessi, ruskea
Christmas Card
Ruskea taustapaperi tähtineen/hiutaleineen uusimmasta Tokmannin lehtiöstä. Sama postikorttimaisema jota olen aikaisemminkin käyttänyt, nyt beessinä. Väritin mistelinoksat, vai mitä nuo lienevätkin, hiukan valkealla geelikynällä, että näyttävät jäisiltä ja tein marjoja enemmän kuin olikaan, kaikki valkeita. Myös postimerkin marjat värjäsin valkeiksi, jäätyneet nekin :)

Leimakuvan lumi sai kimallusta yllensä, tottakai.
Kuvan alle pari palasta raamista, vihreänä ja ruskeita, kullalla hipaistuja tähtiä kahta kokoa vielä koristeiksi.
***
Aamulla ei paljoakaan ehtinyt muuta kuin käydä suihkussa ja pakata kamat kassiin ja menoksi. Tirilässä porukkaa aika lailla, nyt oli ilmakin parempi, joskaan ei ihannesää. Sateista ja kosteaa ja harmaata, mutta lämmintä kymmenisen astetta!

Sisälläkin oli tosi lämmintä, lähes kuuma jo ennenkuin oli edes tanssimaan päästy ja sitten tosi toimissa muistelimme huimaa lavakesää, jolloin 32 lämmössä tanssittiin humppaa ja jenkkaa! Lähes yhtä hiki tuli tänäänkin, eikä lattialta voinut olla poissa kuin jäähyjen ajan. Niitä pidin polkan, jenkan ja arpajaisten aikana! En ostanut arpoja joten ehdin hyvin ulos ja tuuleen.

Ilta jo pimeni vaikka kotimatkalla ennen neljää! Kyllä pilvisellä säällä tulee pimeää aikaisin.

Hyvin ehdittiin kahvitella jo Murdockin mysteerien aikana TV:tä katsellessa. Emmerdalen jaksot vielä päälle ja siinähän sitä lepoa jo tulikin :)

2 kommenttia:

  1. Todella kaunis ja tunnelmallinen kortti.

    VastaaPoista
  2. Wonderful card! Great image and colours!
    THank you for joining Sketchy Colors this week and good luck!
    Smiles,Kari :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!