Lukijat

lauantai 8. marraskuuta 2014

Lapsi ja enkelikoriste

I Love ProMarkers 244   Cute Christmas - Söpösti joulua
Christmas Card with cute little Angel and little Girl, cute as well
 
Lapsonen ihailee enkelikoristetta joka voisi riippua vaikkapa joulukuusessa. Perinteistä punaista joulukortissa kauniin pohjapaperin, saatu Aprikselta, ja värittelyn verran. Jopa sisäsivuillekin laitoin punaisen paperin ja sen päälle valkoiset stanssatut kirjoitusalueet.

Värittelyt ProMarkereilla kuten tavallista. Tässä jopa taustakin tusseilla. Monesti teen 'taivaan' vesiväreillä, se käy niin mukavan joutuisaan :) Kultaisella geelikynällä enkeliä vielä kimallutin. Kaunis, jouluinen nauha on valmiina pohjapaperissa!

ProMarkers: Ivory, Blush, Satin, Vanilla, Pastel Pink, Berry Red, Gold + golden gel pen
***
Joulukorttitehdas sauhuaa aina vaan. Valmistakin syntyy kun vaan malttaa tehdä aina kun aikaa on. Minulla on onni omistaa kotona työhuone, joten voin jättää kaiken levälleen muuta tehdessäni ja palata samoille paikoille jatkamaan kun aikaa on vaikka vähänkin. 

Välillä on ihan vaikea ajatella onnittelukortteja tai mikä vielä vaikeampaa, surukorttia, kaiken tonttuilun sun muun keskellä! No toisaalta onhan hyvä vaihteluna muutakin mielessä olla...

Koti alkaa peittyä pöly- ja roskavaippaan ja minä kuljen silmät ummessa kaiken keskellä. No oli kyllä ihan pakko hiukan lakaista suurimpia kaarnapalasia, kun pinosin hakemiani puita keittiön hellan päälle lämpenemään huomiseksi.

Eivätkähän nuo sotkut minnekään katoa, odottelevat aikaa parempaa, eli jahka ehdin niin siivoan. Nyt teen kaikki tilaukset pois tieltä niin pitkälle kuin ehdin ja katson sitten onko imuri vai pyykki kiireisempi. Priorisointia!

Ulkona jatkuu talvinen lumikeli parin pakkasasteen turvin. Maassa kymmenisen senttiä nuoskaista lunta, jota ei oikein lingollakaan saa pois. Armaani yritti kyllä! Minä jätin suosiolla kolan odottelemaan pakkasempaa ja mätin lumia lapiolla ovien edestä ja lakaisin rappuset pariinkin kertaan. Lunta satelee hiljakseen koko ajan lisää, joten portaita lakaistaan vähän väliä.

Kyllä siinä hien pintaan sai, vaikka en tuntisotalla ulkona huhkinutkaan! ..ja punaiset posket...

2 kommenttia:

  1. Ihana kortti ja onpa helpottavaa, että joku muukin onlaiska siivoaja. :D

    VastaaPoista
  2. Fabulous cute Christmas card . Thank you for joining us at I♥Promarkers challenge good luck Ginny x

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!