Lukijat

maanantai 17. marraskuuta 2014

Lapset lahjoja viemässä

Lili of the Valley Monthly Challenge November   Merry Christmas - Hyvää Joulua
Merry Chistmas
Sattuipas sopiva haasteen aihe juuri kun olin tehnyt Lilin leimoilla kortteja! Lapsoset kantavat lahjoja puketuneinä oikein kunnon pakkassäähän sopivasti. Tyttösellä ainakin pää pysyy lämpimänä karvareunaisessa hatussaan...

Värittelin ProMarker tusseilla, kuten tavallista. Raamitus punaisella kartongilla. Samaa punaista löytyi pilkullisena paperina, joten siitä pari suikaletta koristamaan ja rauhoittamaan paketeilla koristeltua taustapaperia.

Kortti vinossa ihan siksi, että olen kai niin pahuksen kierosilmäinen, että näen kuvan olevan suorassa kameran pikkuikkunassa... Nyyh!
***
Viikko alullaan jälleen. Aamusta jo matkaan Imatran kaupoille. Kas kun auton akku on oireillut jo jonkin aikaa ja muutaman kerran on jo lähdetty vasta kun sitä ladattu ensin. Ei ole enää mihinkään luottaminen kun 11 vuotta vanha akkukaan ei viitsi startata edes... Siis ihan totta. Itsekin hoksasimme vasta, että eihän mikään akku voi kestää niin kauan.

Nyt on sitten uusi akku ja uudet polttimotkin. Samalla kun akun otti pois, sai vaihdettua etulyhtyyn uuden, ja se toinen kinkkisempi, joka aina palaa, sai sekin uuden, nyt kolmen vuoden takuulla ostetun!

Pimeä tulee aina vaan aikaisemmin. Tuskin ehdimme kotiin, kun alkoi hämärtää. Syötyämme ja kahviteltuamme ei enää kunnon kuvia voinut korteista ottaa! Kun koko päivän saavat valot palaa tulee kuvista kellertäviä, eikä minun taidoillani ainakaan niistä kunnollisen värisiä tule.

Pitääkin alkaa tekemään kortit valmiiksi illalla ja heti päivän valjettua suunnistaa korttien kanssa ulos kuvaamann. ...ja toivoa, ettei sada eikä tuule!

Työpöydällä kuivumassa kimallutettuja kuvia, joten ehkäpä niitä voi kohtapuoliin alkaa kortiksi väsäämään. Kivaa iltapuuhaa siis tiedossa :)

2 kommenttia:

  1. Thanks for entering our challenge with your lovely card Loreal. Good Luck!

    Anne x
    Lili of the Valley

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!