Lukijat

keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Kimaltavia enkeleitä

Sketchy Colors #234   Red and Silver - Punainen ja hopea
Peaceful Christmas
Hopeakartonki alimmaisena on röpelöpintaista. Siitä kulmakoristeetkin. Punaisella raamitin niin kuvan, kuin pilkuilla kohokuvioidun valkoisen kartonginkin.

Punaiset timantit kulmakoristeiden lisäksi ja samoja punaisia myös hopeisten hiutaleiden keskustoina. Hopeahileitä glossyn kera enkelikuvassa siellä täällä.
***
Kantelin puita huomista ajatellen sisälle kuivahtamaan ja lämpenemään. Sitten suihkuun ja paplarit päähän. Tänään en aikonut olla ihan niin naturelli kuin eilen :).

Kuorin juureksia ja paloittelin kaslerin seuraksi uunivuokaan. Siitä meille huomiseksi syötävää. Päiväruuaksi lämmittelin entisiä.

Tänään tanssittiin Imatran Vuokseniskalla. Yli sata innokasta paikalla ja aluksi tosi kylmältä tuntuva iso sali. Vaan ei kauaa. Takuuvarmasti aina tanssien hien pintaan saa!

Hiukan häslinkia tottumattoman orkesterin kuulutuksien kanssa. Piti käydä sanomassa mitä heidän pitää ilmoittaa ja kuinka kovalla/hiljaisella levyt soitetaan jne. Seuraavalla kerralla varmaan jo sujuu joutuisasti nekin, ei vain soitto ja laulu. 

Tuntematon yhtye oli minulle ainakin nimeltään. Joku tietävämpi tunnisti hanuristin ja toinen taas tiesi, että uusi kokoonpano, kasattu eri yhtyeen kavereista. Laulaja lauloi hyvin ja soitto sujui jouheasti. Hiukan hitaita kappaleiden välit, ei muuta valittamisen aihetta.

Kotiin Kirjaston kautta. Pitkästä aikaa löysin kolme kirjaa ihan helposti ja ehdin jopa lukea Ihana lehden ja aloitella Kotiliettä, ennenkuin armaani tuli hakemaan. Katsoimme yhdessä Kirjaston taidenäyttelyn pikaisesti. Ei ihmeempiä tauluja, eikä keramiikkakaan sytyttänyt tällä kertaa.

Kotona ehdin nähdä toisen osan Emmerdalesta ja sen aikana maistelin uuniruokaa. Oli sopivan lämmintä vielä kun uunista otin!

2 kommenttia:

  1. Great card!Wonderful image!
    Thank you for joining Sketchy Colors this week and good luck!
    Hugs,Kari :)

    VastaaPoista
  2. Kauniille kortille voitto, onnea.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!