Lukijat

perjantai 14. marraskuuta 2014

Kimaltava viettelys?

I Love ProMarkers 245   A Male Christmas - Joulukortti miehen mieleen
Holiday Season!
Kaupunki/Kylä? taustapaperina ja siinä sopivasti kuusia, taloja ja vieläpä koristuksiakin, eli pallosia. Niitä tuunailin laittamalla pari timankia ja pari puolipalloa kuvien päälle. Lisäkimalluksena vielä metallitähtiä ja iso lumihiutale joka hiletetty, kultainen hiutale ja koko komeuden päällä sininen timantti.
 
Vaan eipä ole nuo kimallukset vielä mitään varsinaisen lahjan veroisia.  Eikös Beatles laulanut, että 'All I want For Christmas is YOU!'? Tässä päästä varpaisiin kimalteleva neitokainen kohottelee maljaa armaalleen  kovasti kutsuvan oloisena.

Värittelin jouluisen punaisella mekon ja kengät. Tuikkasinpa samaa punaista hiuksiinkin parin suortuvan verran. Juomana varmaankin karpalomehua, väristä päätellen... Ohut kangas käsivarsilla vain kimalleliimalla käsitelty. Samaa kimallusta sitten huiskaisin koko komeuden ylle oikein paksulti. Jopa sukatkin kimaltavat :)
 
ProMarkers: Ivory, Blush, Satin, Oatmeal, Yellow, Gold, Berry Red.
...and lot of Glossy and Glitter on it :) 
***
Sain yhden tilauskasan joulukortteja vietyä pois ja 'pääsin' aloittelemaan seuraavaa satsia. Pöytä oli mukavasti tyhjä tosin  vain hetkisen, ennnenkuin levittelin seuraavia kortteja varten papereita, tekstejä, koristeita... Ainakin näin vilaukselta pöydänpinnan.

Kävimme heti aamusta keskustassa, armaani parturissa ja minä vein kortteja. Kirjastossa sakot maksamassa ja kirjat viemässä. Aika kuluu kuin iltamissa, eli en ollut huomannut katsoa palautuspäivää... No onneksi sakko ei taloutta kaatanut, jonkun euron verran vain. Kyläillessä saimme aamupäiväkahvit herkkujen kera joten herkutteluksihan tämäkin päivä meni kun kotona herkuttelimme ruuaksi tuoreilla muikuilla, joita löytyi kaupan palvelutiskiltä. Nopeaa ja maukasta ruokaa! 
 
Pieni pakkanen jatkuu, eikä uunia tarvitse lämmittää kuin joka kolmas päivä. Tosi hieno juttu. Ei niinkään ole vaiva eikä mikään tuo lämmittäminen, vaan hienoa siinä on se, että lisäeristeet ja tuulensuojalevyt tosiaankin auttavat pitämään talon lämpimänä! Ollaan kuin lullassa ja nautitaan :)

1 kommentti:

  1. Beautiful image with bright colors on dark background ! I like glitter on it!
    Thanks for playing at I Love Promarkers Challenge and good luck.
    Ileanaxx

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!