Lukijat

perjantai 21. marraskuuta 2014

Kimaltava enkelikortti

Korttisirkus haastaa #17   Kiiltävää, säihkyä ja kimallusta - Glitter, Glossy and Bling, Bling
Glittery Angels
Hopeinen kohopintainen aluskartonki on kohokuvioitu talvisella kansiolla. Laitoinpa hopeiset puolihelmetkin pariin hiutaleeseen :)

Lävistin kimaltavasta hopeapaperista tähtiä koristeiksi sinne tänne ja kohokuvioin kiiltävän hopeakartonki palasen säteillä. Vielä pikkuinen hopeanauharusetti enkelikuvan alareunaan. Kuvaa kimallutin (tottakai!) glitterillä.
***
Ensimmäinen kuusi on jo viety, eikä ole edes adventtikaan vielä. Eikä edes aiottu myydäkään... Kuuset vielä liian pieniä. Tosin kuten aina, kun on puhe jostain kasvavasta, jotkut kasvavat nopeammin ja toiset kituuttavat, vaikka yhtä aikaa istuttaa ja samanlaiseen maahan.
 
Ja armaani on niin kiltti. Siis jos joku on pulassa niin tottakai autetaan!
 
Joskus, tosin aivan liian harvoin, on huonosta muistista hyötyäkin. Tänään lähdimme ostamaan ruuveja ja muttereita tai ainakin jotain ja samalla voisin tietysti hakea eilen ilmoitetun paketinkin. Arvatkaa muistinko ottaa ilmoituslappusen mukaan? Enpä tietenkään :(
 
No kaupassa käytiin ja nauloja saatiin ja kokeilin saada paketin ajokortilla. Ei kelvannut. Pitää olla lappunen joka siis jäi kotiin. Käväisimme Kukkakaupassa kahveella ja siellä tarvittiin kuusi. Mieluummin heti mutta ehtisi huomennakin hätätilassa.
 
Siispä kuusi kaatamaan ja lappunen kotoa mukana postiin uudelleen. Nyt sain oikein ison paketin. Kuusikin vietiin ja kotosalla innolla aukaisemaan pakettia. Ihmettelin sen kokoa. Vaan tyhjää oli melkein täynnä, rutattua paperia 2/3 koosta!
 
Pohjalla sitten ne tilaamani tavarat. Olisivat kyllä mahtuneet kirjekuoreenkin, ehkä, tai ainakin paljon pienempään pakettiin.
 
No nyt minulla on aika mukavan kokoinen tyhjä laatikko johon voin pakata vaikka mitä! Jouluaika lähestyy, joten eiköhän tällekin jotain käyttöä löytyne :)
 
Muuten päivä on sujahtanut nopsaan kasatessani tavaroita joulukorttikurssia varten. Yllätävän paljon kaikkea pitää muistaa ottaa mukaan ja valmistelujakin on tehtävä, joten aloitin hyvissä ajoin. Nyt on mallikortteihin väritettynä kuvia ja osa papereistakin haalittuna yhteen laatikkoon. Ei, ei siihen juuri saamaani sentään :)
 
Jostain syystä fasaanit ovat pysytelleet poissa ruokintapaikalta parina päivänä. Tänään kaksi urosta ilmestyi  sinne mutta syöminen jäi aika vähäiseksi, kun toinen ajoi aina pienemmän pois ja välillä näytti siltä, että pääasia olikin juoksennella peräkkäin pitkin maita ja mantuja, ei niinkään syöminen.

Vasta kun toinen kyllästyi leikkiin pääsi pienempi syömään rauhassa. Naaraita ei vieläkään ole näkynyt.

Armaani kävi rannalla katsomassa josko sielläpäin näkyisi lintujen jälkiä mutta emme ole saaneet selville missä ne yöpyvät. Olisiko liian kaukana ruokintapaikasta? Ei koko pesue varmaankaan ole ketuille tai muille pedoille voinut ruuaksi joutua yhtäkkiä, eihän?

3 kommenttia:

 1. Ihana kortti.
  Minäkin kartutin eilen kokoelmaani jätti pahvilaatikoista. Ihmettelin, mitä ihmettä olen tilannut puoli kertaa puoli metriä. Gessopurkki, neljä paperia ja muutama maalipurkki, sekä värikynät kätkeytyivät kuplamuoviläjään.
  Harmittaa tämmäinen tuhlaus. Ensikerralla laitan tilaukseen huomautuksen "kirjekuoreen kiitos"
  Mukavaa viikonloppua sinulle

  VastaaPoista
 2. Kiva kun lähdit mukaan Korttisirkuksen haasteeseen #17!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!