Lukijat

keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Kaksi sinistä ATC-korttia

Aihe: Sininen Y ja Z
Y niinkuin Yoga - I Love Yoga!-
Z niinkuin Zorro - Love You Zorro! -
Molemmissa alimmaisena tummansininen kartonki, samasta sinisesta myös jooga-kuvien raamitus ja molempien korttien sydämet.

Valkoisen paperin raidoitin eri sinisen sävyillä (vaikka näyttääkin epäilyttävän lilalta? tummimmat raidat...) ja siitä palaset molempien korttien taustapaperiksi.
***
Pihan tyhjennystä kaikesta irtaimesta, ennenkuin tulee seuraavat lumisateet. Onneksi sellaisia ei liene ihan lähiaikoina tulossa mutta kylmempään päin kuulemma mennään ainakin. Veimme takakontin ja takapenkkien täyteenahdetun kuorman jälleen jäteasemalle. Ihmeesti sitä kertyykin!

Iltapäiväksi tanssimaan Imatran Vuokseniskan Töllille kaamoksen karkoitustansseihin. Oli siellä yli sata muutakin :) H-Hetki soitteli tuttuun tapaan tanssittavaa musiikkia iloksemme ja hauskaa oli tottakai!

Tulomatkalla sataa tihuutti alkumatkasta mutta Simpeleen lähestyessä loppui ja kotiin ihan kelvollisessa kelissä.

Hyvin ehdin kahvit keitellä ja melkein koko Murhamysteerinkin näin toisella silmällä :) Emmerdale ja päälle vielä Femmalta Maajussin harjakaiset. Täydellinen päivä siis, eikö vain?

3 kommenttia:

 1. Hauskat kortit. Zorropa tietenkin pitää saada settiin mukaan. Yes! Hienoa!
  Jooga-korttikin on mainio. Onnistunut korttipari.
  Kiitokset osallistumisestasi

  VastaaPoista
 2. Wau, mikä Zorro-kortti. Ihailen kekseliäisyyttäsi ja monipuolisuuttasi jogakorttikin on aivan mainio. Noita kortteja pitäisikin osata tehdä hyvin laajalla skaalalla, jotta saisi niistä aina yksilöllisiä saajaan nähden. Itselleni koen suureksi puutteeksi kekseliäisyyden rajallisuuden.

  Kiitos kommentistasi blogissani. Ja tuo kuva on väritetty Derventin Inktenseillä, osan olen kuvista värittänyt Derentin Watercoloreilla, mutta väritys tosin silloin huomattavasti hennompi.

  Jos sähkis ei tykkää minusta, kulkee tieto hyvin näinkin :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!