Lukijat

lauantai 15. marraskuuta 2014

Kaksi pikku enkeliä ja paljon tähtiä

Two Little Angels and lot of Stars
Lapsienkelit taivaltavat lumessa vain pieni lyhty valonaan. Onneksi taivas on täynnä tähtiä, matkakin lyhyt ja tie tuttu.

Värittelin joulupunaisella niin nutut kuin hiippalakitkin. Raamitus tummemmalla punaisella, että sopii aluspaprin väreihin. Enkelien siipiin kimallusta.

Liimailin pieniä ja isompia lävistimellä tehtyjä tähtiä pohjapaperin kuvioiden keskelle. On jotenkin lumisempi koko kortti, kun ei ole niin paljon punaista näkyvissä.
***
Pyykkikone sai jauhaa kahteen otteeseen. Vaihdoin petivaatteet ja työnsin ne samantien koneeseen ja sitten ulos kuivumaan. Toisen koneellisen täytin pitovaatteilla. Ne saivat kuivua koneellisesti. Ja koneeseen ne ulkona jäätyneet lakanatkin loppukuivatin. Olivat hassusti 'peltisen' oloisia kun hain sisään. Mutta mikä ihana tuoksu!

Tein niin kiireellä kortteja, etten ehtinyt paljoakaan surra sitä, että en voinutkaan mennä Tampereen messuille. Oli suunniteltu tyttäreni kanssa, että tulen heille ja sitten menemme yhdessä messuille kun vävy hoitaa lapsia. Suunnitelmat menivät hajalle kun lapsoset sairastuivat vesirokkoon!
 
Ei siitä äityli, eikä kukaan muukaan voi lähteä messuilemaan ja tartuttamaan toisia. Yöpaikkaa ei siis ollutkaan! Hätäpäissäni soittelin jo josko johonkin päiväseltään bussimatkan tekevien kyytiin mahtuisi , mutta ihan liian myöhään. Täyttä oli.
 
Junalla olisi teoriassa voinut päiväseltään reissun tehdä mutta ei houkuttanut hinta, eikä yli 8 tunnin  istuminen edestakaisin. Messuaika olisi jäänyt pariin tuntiin!

Siispä ei auta muu kuin unohtaa koko juttu ja keskittyä töihinsä. Tässä tapauksessa siis huvitteluunsa: kortteiluun :) Ensi vuonna uusi yritys! Valoisa ajatus: Kuinka hurjasti rahaa säästyikään. Mitä kaikkea sillä voin hankkia!!!

2 kommenttia:

 1. such a sweet holiday card :) thank you for playing along with us at simon says stamp!

  VastaaPoista
 2. An adorable card, a lovely CAS design and gorgeous papers......your image is just delightful!!

  Thanks so much for joining Simon Says Stamp Wednesday Challenge
  hugs
  Heather xx

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!