Lukijat

torstai 20. marraskuuta 2014

Joulukeijunen

Everybody-Art-Challenge 301   Kreis auf der Karte - Circle on the Card - Ympyrä kortissa
Merry Christmas with Christmas Fairy

Totinen keijunen joulupallojen kera tällä kertaa pääosassa. Laitoin Promarkereilla väritettyyn kuvaan lisäksi kimallekynällä sinne tänne hiukan säihkettä, kuvasta sitä ikävä kyllä ei näy :(

Vaadittu ympyrä on kohokuvioitu pilkuilla ja sen alla vielä kahviliina. Valkopilkkuinen punainen pohjapaperi sai koristeeksi valkoiset hiutalenauhat.
***
Aamulla maa valkoisena ja auto ohuen lumihunnun alla.  Keskustaan kaupoille aamupäivällä ja vastaan tuli postiauto. Kotiintullessa postilaatikosta löytyykin lähete paketista. Harmi! Ei millään kahta kertaa ajele edestakaisin vain paketin tähden vaikka kuinka mieli tekisi. Saa jäädä huomiselle...

Särkisalmella Lohikontissa tanssittiin illasta ja nyt kotosalla iltakahvin kera. Aika lailla normaalia enemmän porukkaa ja ahdasta tanssilattialla, joka ravintoloiden tapaan pieni pläntti vain pöytien välissä. Loppuillasta sentään muutama väsynyt malttoi istua välillä paikallaankin ja mahtui hiukan paremmin pyörähtelemään.

Saimme omistajalta suoraa mainontaa huomisesta joulutapahtumasta. Tarjolla olisi niin joulupukkia kuin puuroakin ja muita kansanhuveja.

Saa nähdä josko innostumme mukaan mekin!

2 kommenttia:

  1. Paljon ihania kortteja on taas syntynyt ja tassitkin jatkuvat. Joulukorttipaja taitaa myös sauhuta ;)

    VastaaPoista
  2. Very nice creation - I like it so much! Thanks for joining EAC.
    Hugs
    Andrea-Emmi41

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!