Lukijat

torstai 13. marraskuuta 2014

Jouluinen talvimaisema

Craft-Room #89   Anything 3D - Mitä vain kunhan siinä on 3D
Sugar Creek Hollow # 99 Recyckling and Re-purposing - Uusiokäyttöä ja uudelle erilailla käyttöä
Christmas Card with Metal Snowflake Pendant Framed (3D) (and Re-purposing!)
Recyckled is Background - Knitting!
Kahteen haasteeseen yhdellä kortilla. On siis 3D nuo taulut joissa metallin väriset hiutaleriipukset. Samalla ne ovat uutta mutta erilaisessa käytössä kuin tavallista. Vanhan uusiokäyttöä jos mikä, on villapaidasta otettu kuva taustapaperina.

Värittelin lumisen mökkimaiseman sekatekniikalla,on tusseja ja leimasintyynyä ja geelikynää. Sitten kimalluksilla hopeanhohtoiseksi.

Tekstin laitoin 'metalli'laattaan eittei kaikki ole pehmoista sentään.
***
Yöllä oli satanut ohuen lumikerroksen joka tosin suli päivän mittaan pois. Ehdin kuitenkin ottaa kuvan fasaaneista siemenautomaatilla valkoisen hohteessa. Kuvassa kaksi usosta ja naaras.
Oli syömässä koko laumakin mutta ennenkuin ehdin hakea kameran ja saada sen iskukuntoon, vain nämä enää paikalla. Linnut, muutkin kuin fasaanit, käyvät moneen otteeseen pitkin päivää syömässä. Vain harakkapariskunta ja räksät kiertävät kaukaa automaatin. Niille eivät siement kelpaa.

Aina keittiössä puuhaillessa on kiva seurata lintuja. Vaikka menen ulos, eivät linnut pelkää, kunhan ei ihan lähelle yritä. Rappusille ja pihanpuolelle voi rauhassa mennä ja puita hakea. Eivät ole moksiskaan.

Aikamoisia määriä siemeniä kyllä kuluu. Ostimme jo toisen 25 kg säkin ja pienemmän, olisiko 5 kilon. Niitä tosin ei sentään vielä ole tarvittu mutta ensimmäinen säkillinen hupenee hurjaa vauhtia! Joka päivä pitää lisätä sankoon siemeniä! ... eikä talvi ole vielä edes alkanut ...

No eikös sitä sanota, että huvit maksaa? Ja hupia noista tipusista meille tosiaan on :)

Tänään sain/jouduin imuroimaan huusholllia kun hiontapölyä on leijunut vähän joka paikkaan. Nyt ovat terassin molemmat ovet paikoillaan ja niiden välitilan lattia ja seinätkin paklattu, hiottu, paklattu uudelleen ja uudelleen hiottu ja maalattu ja... siis kamalasti hommaa on ollut armaallani.

Kun imuri kerran oli olohuoneessa, hiuskaisin  muutkin  huoneet samantien.

Hinkkasinpa vielä lattiasta paklausaineen tiplojakin ja sitten koko ovenedustaa ja... Hoksasitte varmaan, että olen ollut huippuahkera :) Huvittelin toki tekemällä kortteja tänäänkin, ei sentään huveja voi jättää väliin vaikka siivoamista on tarjolla...

5 kommenttia:

 1. Ihana kortti. Fasaanit ovat kauniita. Meilläkin fasaanikukko keväällä etsi pieniä kumpareita, joille se kiipesi ja oi oi miten se röyhsti rintaansa ja HUUSI. Se oli kamalaa.

  VastaaPoista
 2. Very interesting design! What a different way to use all sorts of media in your art ~ Thank you for joining us at Craft-Room Challenges for our 3D challenge ~ Christi

  VastaaPoista
 3. Ihana neuletausta ja kivasti hiutaleet boxissa. Upea teos jälleen.
  Thank you for sharing at Craft-Room Challenge;-))m

  VastaaPoista
 4. great mix of media- unique!! and perfectly winterey - thanks for sharing with us at Craft Room Challenge, Debi xxx

  VastaaPoista
 5. what a brilliant idea using the knitted background so glad you joined us at Sugar Creek Hollow
  hugs

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!