Lukijat

tiistai 11. marraskuuta 2014

Jouluinen enkelikortti ja voitto

Christmas Angel (Sorry. Bad image, Can't shoot with my camera)

Kuva onnistuneesti vinkallaan, mutta kyllä kortti ja enkelikuva siinä ovat suorassa, uskokaa vaan... Alinna kirjekuoren sisustaa, sitten jäisistä heinistä ottamani valokuvan kopio varsinaisena aluspaperina. Enkeli on valokuvaleimakuva, vai miksi niitä kutsutaan, eikä minulla ollut oikeanlaista paperia kun sain leimailla tämän Hämeenlinnan kortteilutapahtumassa joku vuosi sitten Aprikselta.

Lisäsin Glossya ja ripottelin päälle kultahippusia. Livenä paremman näköinen, ihan totta. Kuvan alle vinottain mallin mukaan laitoin kultakartonkia palasen jota kohokuvioin viivoilla ja sitä hinkkasin hiukan mustalla, että kohokuviointi näkyy paremmin.
Koristeina tähtiä. Isot kultaiset puisia, pienet lävistetty kultapaperista.
***
Huomasin korttini voittaneen Passion for Promarkers haastee #232 (Beatles levyt aiheena)Kiitos! Thank You!
***
Lumet alkavat olla muisto vain. Senverran lämpöasteita ja sateistakin on ollut. Sumut aika tiiviitä illasta. Päivällä ihan kiva ulkoiluilma.

Kortteilua ja jopa markkinatkin ehdittiin käväistä Parikkalassa katsastamassa. Ei löytynyt muuta kuin pölyimurin vaihtopusseja. Kaupoillakin totta kai kun liikkeelle lähdettiin, ei löytynyt edullisia työhansikkaita tälläkään kertaa. Linnuille sentään jättisäkki siemenia takakotissa kotiin viemisiksi.

Sain postiin vietyä kirjeitä ja muu aika onkin kulunut tiiviisti työhuoneessa.
Teboililla tanssittiin iltapäivä ja tällä kertaa saatiin pääsylipun hinnalla voisilmäpullakahvitkin. Tosin sen jätin väliin mutta mahdollisuus olisi ollut.Aika vähän tavanomaista tanssikansaa, muutama  uusi ja tosi hyvin laulava ja soittava yhden miehen orkesteri Mikkelistä. Kivekäs, jos muistan oikein nimen.

Nyt huilin koneella vähän aikaa ja sitten laittelemaan kimalluksia ja muita kuivumista tarvitsevia huomisen työrupeamalle valmiiksi.

4 kommenttia:

 1. This is such a pretty card. Great colors and technique with the gold. Thanks for playing with us at Sketch Saturday this week! Hope to see you back again. Hugs, Cathy xx

  VastaaPoista
 2. Voi kyllä on aina niin oivaltavia ideoita korteissasi!!
  Ja ONNITTELUT, oikea voittoputkin haasteissa!!
  Ahkeruus palkitaan!!

  VastaaPoista
 3. Kaunis kortti ja ihana tunnelma tässä.

  VastaaPoista
 4. Lovely vintage style card. Love all the gold accents too. Thank you for joining in our challenge at Sketch Saturday this time.

  Hugs, Vannessa
  Sketch Saturday DT

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!