Lukijat

maanantai 10. marraskuuta 2014

Jouluenkelit ja voitto

P*skarteluhaaste #253   Värit: Ruskea, vihreä, turkoosi - Brown, Green, Turquoise
Peaceful Christmas with little Angels
Toivon mukaan muutkin sävyt kuin mallikuvan tummat, ovat sallittuja? Tässä ruskean eri sävyjä paljonkin. Turkoosia enkelien siivissä ja vihreä hyvin vaaleana sydänboordissa.

Aluspaperi ja ruskea teksti samasta lehtiöstä. Enkelikuva nettilöytö. Sitä värittelin paremmin haasteeseen sopivaksi.
***
Huomasin haasteita katsoessani, että korttini on valittu voittajaksi Sketchy Colors haasteessa. Hieno juttu, saa kyllä hymyn huulille. Thank You!!
***
Eilen tein niin innolla joulukortteja, etten ehtinyt saada haastekorttia kuvatuksi. Jäi siis aika viime tippaan. Iltapäivä kului tanssien lähellä Savonlinnaa Nousulassa ja illalla olikin jo ihan pilkkopimeää, joten kuvaamisesta ei tullut mitään.

Hurjan paksu sumu sai auton valokeilat aika riittämättömiksi ja tuntui kuin ainoastaan tolpat ja niiden kiiltävät laatat ohjaisivat pysymään tiellä. Kovin pitkälle kun ei näkyvyyttä riittänyt. Turvallisesti kuitenkin perille eli kotiin!
***
Tänään pistin korttitehtaan taas pystyyn mutta iltapäivän varasin kotitöille sentään. Imurointia, puidenkantoa, roskien viemistä, ruuanlaittoa, jopa vessanpesuakin. Kylläpä olinkin ahkera :)  Ai niin ja kun laiska töitään luettelee lisäänpä vielä pyykinpesun ja viikkauksenkin!

Ei nyt ihan voi väittää, että koti kiiltelisi puhtauttaan mutta onpahan ainakin päällimmäiset roskat ja pölyt poissa. Jonkin aikaa...

2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit!