Lukijat

maanantai 3. marraskuuta 2014

Jääkeijunen lumipalloineen

Mo's Challenge #240   Pearls and Lace with Mo Image - Helmiä ja pitsiä ja Mon leimakuvan kera
Snowball eating...?
Paper Lace and stamped Lace
Silver Pearls
Kiitokset Apriksen suuntaan! Aika haastava väritettävä tämä melko kookas kuva kyllä oli. Tein parhaani ja halusin väreiksi kylmää jäätä ja lämpimiä värejä keijulapsokaiselle liekehtivine hiuksineen.

Siivissä Glossya ja 'jäisissä' osissa kimalletta paksulti. Kimalletta myös lumipallossa ja hamosessa. Sen pallokuvioita peitin hopeanvärisilla puolihelmillä.
Pitsiä leimailin niin kuvan ympärille kuin koko pohjapaperillekin. Paperipitsi kylmän turkoosin värissä mustalla sutatuin kantein toimii raamituksena.
Tätä oli tosi hauska tehdä mutta koko huusholli piti sitten imuroida kun kimalletta oli joka paikassa :) Pieni hinta suuresta huvista, eikö vain?
***
Imuroitu siis on. Tulipahan sekin tehtyä. Kastelin kukkiakin ja muutenkin paneuduin tarkemmin näihin kotiaskareihin. Pyykkikone pyörähteli kahteenkin kertaan ja vuodevaatteet tuli puisteltua ja uudet puhtaat vuodevaatteet petiin vaihdettua.

Tanssivaatteetkin iskuvalmiina eli pestyinä ja kuivina odottelemassa huomista :)

Eilen onnistuin unohtamaan jopa tanssikengät kotiin! Siis ihan mahdotonta unohtaa, eikö luulisi? Onneksi sain lainattua melkein sopivan kokoiset remmikengät, ettei sentään tarvinnut talvikengissä ja villasukissa pyörähdellä, kuten armaani ehdotti. Hänestä olisi ollut tosi reteetä painellä puolikengissä raitaiset villasukat vilkkuen tanssihamosessa :) Ei ihan kantti kestänyt kokeilla...

Harmaa päivä mutta lämmin ei kovin innostanut ulkoiluun. Pakolliset kuviot, eli puut ja roskat ja postit toki saivat ulos menemään. Muun ajan olenkin sitten puuhastellut kotoisissa askareissa ja jopa korttejakin saanut aikaiseksi.

Kahvivieraskin ehdittiin kestittää, tosin vain kekseillä joita aina kaapissa, mutta eikös seura ole se tärkein eikä tarjottavat?

2 kommenttia:

 1. Tosiaan, kyllä vain on imuroimisen arvoinen...
  Aivan huikea väritys kaikkine ideoineen!

  VastaaPoista
 2. Sweet card! Great idea to decorate girl'd dress!
  Love it!
  Thank you for taking part in Mo's Challenge!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!