Lukijat

lauantai 29. marraskuuta 2014

Herttainen lumiukkonen tipusten kera ja voitto

I Love ProMarkers #247   Frosty the Snowman - Lumiukko
Very Merry Christmas
Leimailin aluspaperiin sinisellä isoja lumihiutaleita. Lumiukon ympäri tein kaulimella painellen kohokuviointitaskulla pilkkuja ja sipaisin niitä sinisellä. Taivasosa sai vielä lisää sinistä vesivärisiveltimestä.

Lumiukko on voittona saatu mutta olen jo unohtanut valmistajan, sori. Värittelin ProMarkereilla. Varsinkin nuo pikkutipuset olivat aika hankalia värittää, joten menin sieltä mistä aita on matalin ja käytin vain harmaata, punaista ja oranssia.
Raamitin kuvan punaisella ja laitoin jääpuikkostanssauksen vielä kuvan ylöosaan. Jääpuikot käsittelin ennen paikoilleen liimaamista lumiaineella. Pari isompaa valkoista ja pienet punaiset hiutaleet koristeiksi alanurkkiin. Punaisia sirottelin pitkin kuvaa väriä antamaan.
ProMarkers: Ice Grey2 and 4, Orange, Ruby, Blush
***
Kun katsoin päivän haasteita, huomasin korttini voittaneen Sketch Saturday haasteessa #337. Jopas jotakin! Tykkäsin kyllä itsekin siitä kortista. Kiitos! Thank You!
***
Ensi kesksiviikkona on myyntitapahtuma ja kotona parikymmentä joulukorttia. Tämänpäiväisen kovan uurastuksen tuloksena niistä kymmenen, samanverran oli laatikossa valmiina. Ei siis edes pöydäntäyttä saa mokomista... Pakko painaa pitkää päivää, kuten jossain laulussa sanotaan. Huomenna onneksi koko päivä aikaa  kortteilla!

Tänään ei fasaaneista näkynyt kuin kaksi naarasta. Ne näyttävät ihan emoilta, ovat isoja ja pulleita. Harakatkin ovat innostuneet käymään ruokintapaikalla, niitä isommat hätyyttelevät pois. Nyt on tarjolla kauraa. Se tuntuu maistuvan pikkulinnuillekin joita tulee suurina parvina paikalle kun siellä ei muita lintuja ole.

Niin kiivaasti olen kortteillut, etten edes ulos ehtinyt! Ai kävimme me sentään kaupassa pikaiseen, kun huomasin, että huomenna on 1. adventti, eikä kotosalla ensimmäistäkään joulutorttua. Siispä ostamaan niitä. Samalla sain viikonlopun Iltalehdenkin jota en ole ehtinyt ostamaan miesmuistiin, naismuistista nyt puhumattakaan.

Emmehän me huomista jaksaneet odotella vaan kahvit keitettiin kotiin tultua ja torttuja mikroon ja herkuttelemaan. Jotenkin mielikuva joulutortuista on aina parempi kuin itse torttu. Mutta idea oli hyvä.

Etsin kaapeista valmiiksi sähkökyntteliköt jotka laitoin heti palamaan. Metalliset tähdet saavat vielä odottaa, ennenkuin keksimme miten ne ripustetaan kun olohuoneen ikkuna meni remontissa uusiksi, eikä entistä ripustuspaikkaa ole. Toisesta tähdestä puuttuu lamppu :(
No, luulenpa, että adventti ja joulukin tulee, vaikka ei ehtisi millään lailla valmistelemaan... 

1 kommentti:

  1. Awww this is so cute, what a sweet card, I love the snowman and red and blue color combo. Thank you for joining us at I ♥ Promarkers this week and good luck xx

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!