Lukijat

maanantai 24. marraskuuta 2014

Enkelikortti kuusien kera ja voitto saapui

Allsort Week 286   No Design Papers allowed - Ei desing papereita sallita
Silent Night, Holy Night...
Jouluyön rauhaa huokuu tämä kortti. Piian Enkelit jälleen kuvana. Kohokuvioin alimmaisen vihreän paperin lumihiutaleilla ja hinkkasin hiukan paperia rikki pinnaltaan saadakseni valkoista näkyviin.

Jääpuikkostanssausta käsittelin lumiaineella. Kuusiin laitoin glossya ja kimallusta. Nietokset kohokuvioin pilkuilla markeeraamaan lumisadetta. Alimmaisia kinoksia sipaisin mustalla leimasinvärillä, että erottuvat.
Enkeleitakin kimallutin, tottakai :)
***
Korttisirkukselta saapui tänään voittokuori täynnä ihanuuksia.
Kauniita papereita, hiutaleita montaa sorttia ja aivan iki-ihania leimasimia. KIITOS Nanna Korttisirkuksesta!
***

Innokkaita ja iloisia kurssilaisia tuli enemmän kuin arvasinkaan. Onneksi olin ottanut mukaan kaikkea 'kaksin verroin'. Hyvin riitti jokaiselle niin teippejä kuin liimoja ja papereitakin. Ainoa moka sattui kun unohdin mankelin kotiin. Onneksi olimme niin lähellä, että armaani ajelutti sen pikapikaa paikalle. Ai niin ja otin vääränkokoiset kuoret värillisille korteille. Siitä selvisin leikkaamalla korttipohjat pienemmiksi!
Niin innolla olimme tekemässä, että unohdin kokonaan ottaa kuvia korteista :( Kauniita olivat kaikki, saatte uskoa ja jotkut hyvinkin omaperäisiä. Käytimme valmiita kuvia ja leikkeitä ja mukaan tuotuja valokuvia motiiveina. Koristukset lävistettiin ja stanssattiin ja kohokuvioitiin.
Keväällä sitten tehdään onnittelukortteja.
Paljon muuta en tänään ehtinytkään tehdä. Imuroin koko huushollin, vein roskat ja hain postin. Johan sitä siinäkin yhdelle päivälle :)   Syömisiä ja kahvitteluja ei lasketa työksi, varsinkin kun saimme kahviseuraa :)

2 kommenttia:

 1. Your card is very elegant and stylish Loreal.

  Thanks so much for sharing your lovely with with us at Allsorts this week.

  I have some candy here and you are very welcome to enter.

  B x

  VastaaPoista
 2. Lovely card, the image is so sweet.
  Thank you for sharing at Allsorts 'No Design Papers' challenge and good luck x Susan x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!