Lukijat

lauantai 22. marraskuuta 2014

Enkeliduo kortissa (taas)

P*skarteluhaaste #255   Resepti: Lankaa, teippiä ja timantteja
Peaceful Christmas
 

Samoja Piian tekemiä enkelikuvia Koukussa Kortteihin sivustolta jälleen kortissa. (Parissa kortissa jos rullaat alaspäin niitä löytyy) Nytkin laitoin kimallusta siipiin ja melkein koko kuvan  innoissani hölväsin.

Luonnonvalkoista lankaa höllästi solmittuna kaitaliinan tapaisena löysin paikallisesta rautakaupasta. En toki aikonut sitä juuri tähän korttiin käyttää ostaessani, vaan liinaksi toisen päälle oli aikomus levittää. Leikkasin tähän palasen kun sopi niin nappiin haasteeseen.

Teippi löytyi armaani tavaroista, sähkötöissä käytettävää, venyvää lajia. Laitoin sitä kuvan raamiksi. Timantit hiutaleiden keskustoina, ovat sellaisia monivärisinä kimaltavia. Ylemmistä väri hiukan erottuu.

Verkon alle laitoinkirjeensisustaa jota värittelin ruskealla ja vihreällä ja mustalla. Alimmaisena luonnonvalkoinen kartonki, mustalla raamitettuna.
***
Tänään vihdoin ilmestyivät fasaanit oikein joukolla ruokintapaikalle. Olimme jo huolissamme kun niitä ei näkynyt! Nyt kaksi urospuolista olivat vaihtaneet rooleja niin, että edellisellä kerralla toista hätyytellyt tummempi oli nyt vuorostaan se jota vaaleampi hätyytteli. Välillä saivat naaraatkin kyytiä. Jotenkin koko pesue oli kiihtyneitä ja ärtyisiä. Nokkivat välillä siemeniä ja välillä taas ajelivat toinen toisiaan. Eivät oikein osanneet rauhoittua ollenkaan aloilleen.

Me kyllä osaamme sen taidon, siis aloillaan olemisen :) Iltapäivällä katselimme kaikessa rauhassa piirroselokuvaa! Ihanainen aasi ja Shrek! Oli siinä se neitokainenkin mutta aina vaan aasi on paras :)

Armaani tuli juuri saunasta joten pitääpä laittaa saunakahvit tulemaan tässä välissä. Heips hetkiseksi!
***
No niin, nyt molemmilla herkkunsa vieressään. Minulla teetä ja piparia ja armaallani kahvia ja puustinen ja TV:stä hänelle vielä lisää herkkua kun Putous alkaa juuri!

Minä tyhmänä blondina en oikein ymmärrä huumoria. Jotenkin se, että mies pukeutuu naiseksi ja päinvastoin ja laittaa vielä ylleen kummallia vaatteita, muuttaa ääntään 'hassuksi' ja irvistelee, ei iske, ei sitten ollenkaan. Vain jotkut yksittäiset ilmiöt, kuten edellliskauden Antsku saivat minut hymyilemään - joskus.

Ilmeisesti minulta puuttuu kokonaan se huumorigeeni. Eikös niitä ole löydetty jos jonkinlaisia geenejä. Alkoholismikin johtuu geeneistä ja monet sairaudet ja perimässä lienee alku ja juuri niin pahaan kuin hyväänkin. Ei siinä auta ihmispolon potkia tutkainta vastaan kun geenit ja meillä naisilla vielä hormoonitkin sanelevat kuinka toimimme ja kuinka emme... Siinäpä sitä riittääkin miettimistä. Olemmeko todella vain viettien, vaistojen ja geeniemme rykelmä vai ihanko meissä jokaisessa on se jokin sielu tai oma tahto tai minä itse tai ego.

Ohoh, nyt eksyin kyllä aika heikoille jäille. Eiväthän aidot blondit liikoja funtsaile vaan antavat niiden pienen pienten aivoparkojensa lepäillä kaikessa rauhassa :) ... ja nauttivat elämästä :) Siinä kohtaa ainakin olen ihka aito blondi! Nauttimisessa. Nautinnollista viikonloppua vaan kaikille.

4 kommenttia:

 1. Tosi kiva kortti, vähän erilainen tausta. :)

  VastaaPoista
 2. Ihana kortti, jossa olet kyllä luovasti käyttänyt materiaaleja. Ihailen aina kortteja, joissa on keksitty uusia makeita juttuja. Tykkään kovasti.
  Meikäläiseen taas uppoaa tuo Putouksen " Vähähiilari" aika hyvin toki Anskukin silloin upposi. Nauramaan asti ei kylläkään saa, mutta hymyilemään :) En tiiä johtuuko siitä, et kyseinen hahmo muistuttaa niin kovin tiettyä julkisuudesta tuttua henkilöä.

  VastaaPoista
 3. Oon Katin kanssa samaa mieltä. Olet ollu tosi luova ja tulos on mahtava! Tuo verkkomainen kuvio sopii hyvin kortin muihin elementteihin. Kauniit hiutaleet päälle ja sulonen kuva niin avot! Hienoa jälkeä.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!