Lukijat

keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Enkeleitä aina vaan, nyt ruskeita

It's all about Vintage and Beauty # 80   Itsetehdyt koristeet - Home-made Embellishments
Two Angels and Christmas Tree
Home-made Red Silkpaper Flowers
Ruskeaa käärepaperia kohokuvioin pilkuilla taustapaperiksi, pilkut kuoppina eli nurinpäin. Leimakuvan alla taas pilkut oikein päin. 

En muuta keksinyt kuin nuo kukat omatekoisiksi koristeiksi. Kömpelösti se kävi! Leikkelin ohuesta silkkipaperista taitellen ja loveten ihan niinkuin tehtiin ennen vessapaperista lumihiutaleita ikkunoihin liimattaviksi! Vaan kun nämä ovat niin pieniä vaikka isoilta näyttävätkin. Taiteltuna pikkuisen sormien yli vain, leikkaa siitä sitten taidokkaita kuvioita...

No saavat kelvata, kun muuta en keksinyt tähän hätään :)

Nurkkakuviot kokeilua. Leikkasin neliöt ja lävistin niiden keskelle hiutaleen, sitten puolitin ja laitoin kulmiksi. Hiutaleet vielä viereen ja jokunen muuallekin korttiin koristeiksi. Keskustoina pikkuruiset punaiset timantit.

Jos en ihan väärin muista tämän seepialla leimaillun valokuvaleimakuvan olen saanut Aprikselta jossain korttivaihtojutussa... Hieno leimaus joka tapauksessa!
***
Tänään posti toi kuorellisen voittona Sketchy Color haasteesta Norjasta.
Kallis hintalappu hämää, se ei ole euroina, vaan Norjan kruunuina :) Mukavasti käyttökelpoisen näköiset leimasimet ja kaunis postimerkki ja toinenkin! Kiitos! Thank You Papirplaneten!
***
Olen kokeillut muutakin kuin hiutaleiden leikkaamista kukkakoristeiksi. Tein nimittäin riipuksia! Sata vuotta sitten kävin kynsilakkakorukurssilla, enkä silloin kovin innostunut koko ideasta. Ostin kuitenkin korupohjia muutaman ajtellen tehdä niistä omannäköisiäni koruja ja unohdin ne laatikon pohjalle.

Kun joulukamoja ja koristeteita on tullut pöllyteltyä useaankin otteeseen, löytyy mitä merkillisempiä pussukoita ja palasia ja kummia juttuja. Niin ne korupohjatkin ilmestyivät pöydälle. Laitan varmaankin pian esille valmiista kuvaa jahka kuivuvat, että voin ottaa kuvia.

Hauskaa puuhaa, enkä edes käyttänyt kynsilakkaa.

Joulukorttejakin tein, tottakai. Ja välillä jopa siivoilin pöytää, että paremmin löytäisin tarvittavat. Kasoja kun kummasti kertyy koko pöydän mitalle kun oikein innostun tekemään.
 
Kotihommelit saavat odottaa inspiraatiota. Josko vaikka tulevaisuudessa iskisi imurointi-into!

1 kommentti:

  1. Hienosti toteutettu kortti.
    Kivat nuo kulmien tähtikuviot, hyvin keksitty :)
    Kiva kun olet mukana Vintage- haasteessa.
    Halauksin Merkku

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!