Lukijat

perjantai 28. marraskuuta 2014

Elvis ja sininen joulu valkeassa kortissa

Everybody-Art-Challenge 302   Schneeflocke - Snowflake - Lumihiutale
Elvis, Blue Christmas and White Snowflakes
Kuninkaan joululevyn kansi sopivasti sinisenä. Sininen on lempivärini nääs :) Ostin vasta Paperellalta hienon lumihiutalestanssin ja sen innoittamana tämäkin kortti syntyi. Stanssin kaikkia neljää hiutaletta löytyy plus vielä pikkuruisia entisella lävitimellä tehtyjäkin. Keskustoina sinisiä timantteja eri kokoisina versioina.

Alimmaisena tummansininen kartonki, sitten musta ja vielä valkea, jota kohokuvioin pilkuilla. Leimailin Korttisirkukselta voitoksi saamallani leimasimella havuja Elviksen kuvan alta pilkottamaan. Jokaista hiutaletta sipaisin sinisella ja samalla myös pilkkupaperi sai vähän väriä.

Elviksen kuvan raamitin valkealla ja mustalla.
***
Taas löytyi uusi tanssipaikka. Matkasimme auton täysi lasti Joutsenoon puurojuhliin. Eläkeläiset järjestivät hienon tilaisuuden jossa aluksi esityksiä ja riisipuuroa ja sitten tanssia ja kahvit! Voiko parempaa pyytää!!!
 
Kansaa oli tupa tupaten täynnä jo siinä vaiheessa kun perille pääsimme ja koko ajan tuli lisää. Kun ohjelma alkoi piti jo kantaa lisää tuoleja. Osa seisoi kuitenkin kaksoisovilla jotka pidettiin auki aulaan ihan siksikin, että kaikki mahtuisivat mukaan.
 
Vanhempi väki väsyi ensin ja osa lähti pois jo puuron syötyään. Ihan viimeiselle valssille oli vain kourallinen tanssihulluja, minä tietty mukaanlukien. Sakeassa sumussa kotiin.
 
Kun jo puolilta päivin tanssittiin ehdimme kotiin ennen viittä. Ja katsomaan Murdockin murhamysteeriä TV:stä ja vielä päälle Emmerdale joka alkaa mennä ihan liian pitkälle. Ei ollenkaan innosta katsoa kuinka aina vaan rikollisemmille poluille harhaudutaan.
 
Eikö ihan totta voisi olla edes yksi sarja jossa vain oltaisiin sovussa ja ihmisiksi?

Olen tykännyt sarjasta koska siinä hahmot ovat jotakuinkin selkeitä ja pahikset pahiksia ja hyvät tosi hyviä. Tavallista elämää ja vähän fiktiota mutta kuitenkin niin, että siihen voi samaistua. Nyt vaan ovat joutuneet jo jonkin aikaa hakoteille ja useita jaksoja on jäänyt katsomatta tai kurkattua vain osin. Voi olla että jätän kokonaan mokoman.

Nyt marinat sikseen ja kurkkimaan mitä te muut olette saneet korttirintamalla aikaan :)
 


3 kommenttia:

 1. Wow. Thanks for playing along at EAC.
  Hugs, Nadja

  VastaaPoista
 2. Upea kortti. Tanssiharrastus on ihanaa.
  Mukavaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 3. What a lovely card
  Thank you for joining us at Everybody Art Challenge.
  luv
  Debby

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!