Lukijat

perjantai 7. marraskuuta 2014

Beatles ja joulu

Passion for ProMarkers Week 272   Inspired by a Beatles Song - Beatles kappaleesta inspistä
The Beatles: Christmas Time (1967)
Beatles oli iso juttu silloin kun olin siinä iässä, että musiikki soi koko ajan. Tämä kortin levy ei tosin ollut suosikkilistallani mutta kun nyt joulukortteja tehtailen, se sopi siihen saumaan.

Vanha leimakuva löytyi kätköistä joulukuvia etsiessäni. Tätä kuvaa olen vuosien mittaan käyttänyt lähinnä pikkujoulukuvissa ja joskus Uuden Vuoden korteissa. Neitokaisen mekko , laukku ja kengät saivat Glossya kiilloksi ja hiukset, korut ja verkkosukat tussin lisäksi päälle kultageelikynää. Kuvassa oleva koira sai jäädä tärkeimmän, eli Beatlesien alle :)

Beatles-kuva kirjoituksineen netistä. Teksti näyttää livenä mustalla kirjoitetulta, en tiedä miksi kuvassa sinertää. Laulun sanoja laitoin tekstiksi, eli mitäpä muuta mies tahtoisi kuin oman kultansa joululahjaksi!

ProMarkers: Ivory, Blush, Gold, Berry Red, Black
...and Glossy on Dress, Shoes and Hand Bag
...Golden gel Pen on Hair, Juvellery and Stockings
***
Kiva joskus tehdä aivan erilaisiakin joulukortteja! Tämä yllä oleva Beatles-kortti kuuluu niihin erilaisiin ilman muuta :) Samoin on joskus kiva tehdä tilauksesta ulkomaille lähetettäviä kortteja. Suomi kuvaa mukaan aina jollain lailla, tottakai.

Tänään kaunistumassa kampaajalla ja pikapikaa ruokakaupassa samalla matkalla. Kylässäkin kahvilla herkuttelemassa jäätelöllä ja leivonnaisilla. Siis melkoisen vapaa päivä, ei siivoamisesta tietoakaan. Eipä siitä paljoa olisi tullutkaan kun olohuoneen lattialla on maalauspaikka ja terassin ovea asennellaan. Ja ilmakin - lunta joka paikassa, missä ei loskaa, kuraa tai muuta märkää...

Onneksi ei sentään tuullut, eikä kovin kylmäkään ole.

Ei ole minun vuodenaikani tälläinen. Kesä tuntui paremmin passaavan, kun en tykkää turata paljoa vaatteita päälle aina kun ovesta ulos menee.

Äkkiä nämä loppusyksyn säät muuttuvat. Kun eilen käytiin nukkumaan oli maa ihan paljas ja aamulla herättiin viiden sentin lumivaippaan... Sulamassa se kyllä on jos vain yöllä plussanpuolella niin sulaa pois koko komeus. Kauniiksi se maiseman kyllä tekee. Lumiset puut ja koskemattoman valkoiset pellot ovat kuin taulusta ikään.

1 kommentti:

  1. This looks fab. I love your stamp, your colouring looks wonderful. Love the Beatles picture too! Thanks for joining us at Passion For Promarkers this week.
    Hugs,
    Andie xx

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!