Lukijat

tiistai 18. marraskuuta 2014

ATC-kortti-vaihto Merisinin kanssa

ATC-kortteja on taas vaihdeltu ja tällä kertaa aiheenamme oli erilainen joulu. Merisiniltä tuli kortti hyvissä ajoin ja aika erilainen joulu siinä onkin, ainakin paikan suhteen!
Kovin kesäisen oloinen merenranta tuoleineen ja aurinkovarjoineen. Mutta joulukuusi on koristeltu ja lahjat odottelevat kuusen alla. Kaikkialle se Joulupukki ehtiikin :) Kiitos Merisini kortista ja mukana tulleista.

Minunkin kortissani kaukaisemmassa maassa ollaan.
Palmut vaan huojuu ja maa on paljaalla hiekalla. Liekö kuumakin? Neitokainen on pukeutunut tonttulakkiin mutta missä on kuusi ja lahjat ja ... Etteikö olisi minun sukuani, kas kun unohtelen sujuvasti asioita minäkin. Olisiko unohtanut mennä kotomaahan jouluksi... ?
***
Kehtaanko edes kertoakaan kuinka unohtavainen olen... No aloitanpa alusta. Ei ihan Aatamista ja Eevasta mutta aamusta kuitenkin. Herättyä heti paikalliseen puumyymälään hakemaan lisää tavaraa peräkärryn kera, että hommat saadaan taas hiukan eteenpäin. Kotiin ja kahvit kiehumaan. Minä suihkuun, että tukka ehtii kihartua ennenkuin pitää kiirehtiä tanssimaan.

Sain juuri itseni kasteltua suihkussa kun puhelin soi ja kyseltiin, että aionko lähteä vai en? Olisi pitänyt olla vartti sitten paikalla...

Oletteko koskaan lähteneet 20 minuutissa 7 km päähän suoraan suihkusta tanssireissulle? Jos ette, älkää yrittäkökään! Minä tein sen mutta uskokaa tai älkää, yksi vääräleuka keksi huomauttaa kesken tanssin, että kyllähän tuo saunapuhtaus on hieno juttu mutta pikkusen meikkiä tekisi kyllä terää!!!

Siinä oli kyllä huumorintaju koetuksella mutta meikämimmi ei kakisellut edes kurkkuaan kun huomautin, että toiset ne meikkaa ja toiset on luonnonkauniita. Vaatimatonkin kun olen vielä :)

Lappeenrannan Tirilässä siis tanssittiin ja ekavalssi oli soimassa kun sinne ehdittiin. Bussilastillinen Karhulan suunnasta oli vieraita ja tupa tungokseen asti täynnä. Tunnelma katossa, vaikka katto korkealla.

Kun hyvissä ajoin (vaikkakin melkein myöhästyneinä) aloitettiin, ehdittiin kotiinkin hyvissä ajoin eli ennen viittä. Ruoka sai tältä päivältä unohtua mutta voileipiä sentään tarjoilin kahvin kera. Eihän sitä nyt joka päivä syömään ehdi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!