Lukijat

keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Tyttövauvalle ja fasaaneja

Allsorts Week 281   Embossing - Kohokuviointi
For a Baby Girl
Taustapaperi on kohokuvioitu kiekuroilla. Kansio tuli leden kylkiäisenä ja tosi käyttökelpoinen. Käytän tätä lähes joka päivä johonkin korttiin! Nyt leimailin sen päälle vielä punaisella pitsiliinan jonkintapaiseksi raamiksi ja koristukseksi.

Vaavelin vaunukuva on väritetty kokonaan kahdella vaaleanpunaisella ja silattu glossyllä. Päälle ripottelin kimaltavia hippusia.
Vaaleanpunaisesta kartongista lävistin pikkukukkia ja niiden keskustoiksi laitoin kimaltavat timantit. 
***
Tänään on aurinko paistanut niin kauniisti, että sisältä ulos katsoessa unohtaa kokonaan, että ulkona on pakkasta! Kylmästi tuuli aamupäivällä vielä mutta kun tuuli jäi selän taakse oli tosi kiva olla ulkona. Kävimme rannassa katsomassa, että kaikki on hyvin.

Järvi alkaa jäätyä. Rantaosat ja pienet lahdekkeet ovat jo riitteessä!

Sain muutaman kuvan toisesta fasaaniperheestä kun se saapui aamusella katsastamaan uuden automaatin. Vaan eivät oikein hoksanneet jujua, ainakaan vielä. Söivät maasta kyllä siemeniä sen ympäriltä ja katselivat kai ihmeissään yhtäkkiä ilmestyneitä kuusia :) Tässä kuva automaatista.
Eli tavallinen muovisanko kansineen riippuu paksusta rautalangasta. Reikiä pohjapuolella sivuissa. Suojana kuusia. Sitten kuvaa fasaaneista. Ikinä ei samaan kuvaan kaikkia saanut mutta auringonläikkä houkutti muutaman lämmittelemään lähekkäin.
Päivä on kulunut rattoisasti laiskotellen ristikon ja kirjan parissa ja aina välillä sain puuskan tehdä joulukortteja. Niitä alkaa olla jo melkeoinen kiire tehdä. Mitäs jouluun onkaan aikaa? Entäs joulukorttien lähettämispäivämäärään? Myyjäisiin? Paniikin saa kyllä vähemmälläkin!!! Aion siis tehdä kuten pupunen hätätilassa: Pistän pääni pensaaseen ja unohdan koko kiireen....

2 kommenttia:

  1. Lovely card for our embossing challenge at allsorts Tracy x

    VastaaPoista
  2. Ihanainen kortti jälleen.
    Kiitos Allsorts haasteeseen osallistumisesta;-))m

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!