Lukijat

tiistai 28. lokakuuta 2014

Tunnelmallisesti ja tunteella ja voitto kotiutui

Winter Wonderland...
Ostin Aprikselta tämän kauniin tunnelmallisen lumimaiseman. Värittelin mökit punaisiksi ja keltaisella tuiketta ikkunoista.

Punaiset lumihiutaleet ja valkoiset päällä. Vielä pikkuruiset hiutaleet punaisen timantin kera. Leimailin hiutaleita valkoiselle paperille ja leikkelin kaksi suikaletta kuviosaksilla. Ne asettelin kuvan alle mallin mukaan.
***
Posti toi rapakon takaa voittoni Chocolate,Coffee and Cards haastesivulta.
Monenlaisia hauskoja tarroja ja tekstejä Kiitos! Thank You!!
***
En ehtinyt nähdä kuin vähän toisen jakson loppuosaa Emmerdalesta kun piti olla  tanssimassa. Olisin voinut kyllä jäädä kotiin, niin jännittävässä tilateessa ollaan! Huh!

Se, että sentään vähän ehdin nähdä johtuu siitä, etten siedä ollenkaan humalaisia. Olen ihan suorastaan allerginen sellaisille! Ensimmäisen kerran eläkeläisten tansseihin tuli häiriköimään ensin yksi humalainen, joka häiritsi vain ulkonäöllään: Kumisaappaat, karvalakki ja resuiset vaatteet. Olisi voinut olla vaikkapa dementikko eksyksissä.

Toinen, pienempi kaveri, iäkäs hänkin, tuli kovaäänisesti huudellen ja karjahdellen ja jokusen tanssiaskelenkin ottaen. Hänet poistettiin vastahakoisesti (hän siis ei ollenkaan halunnut) mutta kohta ponnahti takaisin kuin jojo :( Hiljainen kaveri istuutui vastapäätä minua ja viskasi rahaa, että osta viinaa - kieltäydyin kohteliaasti. No miksi sitten olen täällä jos en ryyppää? oli seuraava kysymys.

Vaihdoin paikkaa ja niin teki pari muutakin naista.

Vaan tunnelma lässähti senverran pahasti, etten osannut olla ollenkaan iloinen. Soitin armaalleni, että hakee minut pois. Ei tietenkään pitäisi antaa humalaisten provosoida mutta mielestäni oma mielenrauha on tärkeämpi. Kun en tilanteelle mitään voinut, katsoin viisaammaksi poistua paikalta.

Tosi harmi, sillä kerrankin sopivasti tasaparit porukkaa ja naisorkesterikin oikein laatuisa. Soitti hyviä kappaleita ja kaunis lauluääni. No toisen kerran sitten taas. 'Omalla' porukalla...

Koko päivä on ollut niin pilvinen, kostea ja harmaa, että valot on pidetty päällä jatkuvasti. Armaani kävi hakemassa rapputarpeita. Sillä aikaa laitoin uuniin ruokaa ja paistoinpa voisarviakin iltapäiväkahville.

Mukavasti päivä kului kotosalla!

2 kommenttia:

  1. Ihania punaisia mökkejä talvimaisemassa. Minulla tulee ensi kuun joulukortit tuolla leimalla tehtynä, mutta tyystin toisenlaiset :)

    VastaaPoista
  2. What a wonderful card!I love the image and great take on the sketch!
    Thank you for joining Sketchy Colors this week and good luck!
    Smiles,Kari :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!