Lukijat

torstai 16. lokakuuta 2014

Tanssiva ATC-kortti

Pitsiä ja puuteria haaste #14   Tanssi, rytmi, musiikki
- Muistojen tanssi -
Tämänkertainen aihe oli kovasti mieluisa :) Mielestäni tanssia voi kaikenikäisenä. Kuitenkin tein ATC-kortin, jossa nainen keppiin nojaten kulkee muistoihinsa vaipuneena. Enää ei jalka nouse, eikä selkä taivu. Sydänkin reistailee ja astma vaivaa.... vaan muistoissa yhä voi tanssia nuorena ja notkeana!
***
Hyytävän kylmätuulinen sää senkun hätyyttelee yhäkin. Vaan kun laittaa päälle melkein talvitamineet voi uhmata kylmyyttä ja mennä ulos.

Kantelin ensin kevyttä roskaa säkkiin. Sitten nauloja ja raudanpalasia. Sitten siirryin jo isompiin puunkappaleisiin ja vein niitä kahdella kassilla sisälle. Laitoin tulet uuniin ja taas ulos.
 
Nostin tuulta vastaan ponnistellen puupinon päällä olleen autonpeiton kiikun päälle kuivumaan ja sitten alkoi lautojen kanto operaatio. Eikä sitä noin vain voinutkaan alkaa, vaan jouduin jättämään ensimmäiset kolme lautaa ladon ulko-oven eteen. Pitihän niille tilaa raivata!
 
Sain melkein puolet pinon puista sisään kannettua kun armaani saapui kotiin ja keiteltiin ruokaa ja vielä lämmittävät kahvit päälle. Sitten jatkamaan souvia. Armaani katkoi sirkkelillä puita, joita ei voinut enää käyttää, pienemmiksi, että sopivat uuniin. Huomiselle jätettiin lavojen, eristepaalien ja muun irrallisen siirtely. On nimittäin luvattu lumisadetta tulevaksi jo mahdollisesti lauantaille tai viimeistään sunnuntaille, jopa 15 senttiä!!!
 
Kaikki irtain on vietävä suojaan kun vielä ehtii...
 
Hyvää liikuntaa ja punttiennostoakin :) Eikös meidän ikääntyvien henkilöiden pidä muistaa kuntoilla ja kerryttää lihasmassaa, se/ne kun tuppaa kiihtyvällä vauhdilla vähenemään. Hyötyliikunta lienee yhtä hyvä tapa kuin salilla käynti.
 
Kotoiseksi liikunnaksi vielä tanssia hyvän musiikin tahtiin radion suopealla avustuksella, tulee tuota tasapainoa ja elastisuuttakin harjoitelleeksi :)

2 kommenttia:

  1. Hei, tämä on aivan uskomattoman hieno! Hieno idea ja upea toteutus. Kiitos kun osallistuit haasteeseen.

    VastaaPoista
  2. Hieno, varsinkin tuon vanhan naisen nuori varjo!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!