Lukijat

tiistai 21. lokakuuta 2014

Syksyisesti (itse tehty pohja)

Craft Room Challenge   Make Your Own Background - Tee itse tausta
Autumn with the First Frozen Leaves
White Acryl Paint
Valkoista akryylimaalia suttailin innolla erilaisten maskien läpi ja vähän ihan muuten vainkin :) Että osaa olla hauskaa hommaa. Sen verran aina silloin tällöin lapsettaa, että on saatava läträtä - vaikkapa maaleilla...

Vesiväritin mustien lehdettömien puiden taustan pakkasta enteilevän kirkkain värein. Alempi kuva netistä. Lisäkoristeina syksyisiä lehtiä.
***
Ensi kertaa Lappeenrannan Tirilän työväentalolla päivätansseissa. Olipa mukavaa porukkaa ja paljon! Liukas lattia ja Pasi Suikkasen orkesteri. Lipun hintaan sai vielä kahvitkin ja tarjolla oli niin suolaista kuin makeaakin mieltymysten mukaan kyytipojaksi.

Kun orpo euro jäi käteen pääsylipun hinnasta, päätin elää vaarallisesti ja ostin yhden arvan. Tottakai sillä sain pehmoisen torkkuhuovan kotiin tuomisiksi. Ensikertalaisen tuuria.

Kotimatkalla vielä Lidlistä Magnesium poretabletteja joita olen etsinyt vaikka mistä mutta muualla ei niitä tunnu olevan myynnissä kuin isommissa Lidleissä. Apteekissa vastaava tuote maksaa viisi kertaa enemmän!

Koko päivän on taivas ollut peittyneenä harmaisiin pilviin. Pakkasta pari astetta ja kylmä tuuli vielä päälle. Lumi mokoma jököttää jäisinä möykkyinä tiellä ja pellot ovat ihan valkeina. Ainakin tämän viikon joudumme lunta tuijottelemaan kun on luvattu pakkasta ja pakkasta ja lisää pakkasta...

Armaani rakensi fasaaneille talviruokintapaikan kuusista ja muoviämpäristä netistä löytyneen ohjeen perusteella. Ostimme eilen Tokmannilta ison (ja tosi painavan) säkillisen auringonkukan siemeniä sitä varten.

Kaksi pesuetta liikuskelee pihapiirissä säännöllisesti ruokaa etsimässä. Nyt sitä vielä löytyy mutta paksun lumen alta aika vaikea kaivaa. Olisi kiva jos fasaanit selviäisivät talvesta ja keväällä saataisiin lisää lintuja ainakin meitä ilahduttamaan.

3 kommenttia:

 1. Beautiful Autumn page and your background is smashing. Thank you for sharing with us at Craft-Room Challenge XOXO Zoe

  VastaaPoista
 2. what a stunning autumn creation, beautiful background too, thanks for sharing with us at Craft Room Challenge, Debi x

  VastaaPoista
 3. Ihanan runsas kortti ja tuo tausta aivan mahtavan hieno!
  Kiitos kun tulit mukaan Craft-Room haasteeseen;-))m

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!