Lukijat

keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Syksyinen kukkakimppu ja top3

Allsorts Week 279   Autumn - Syksy
Sketchy Colors #228   Grey, Red, Brown - Harmaa, Punainen, Ruskea
I Love ProMarkers #240  Autumn Colours  - Syksyväreissä
Bunch of Flowers in Autumn Colours
Harmaa oli ainakin tänään pääväri kun iltapäivällä ulos kurkkasi! Tässä kahta eri harmaata kirjeensisustaa raamituksissa. Väritin myös kuvan taustan harmaalla tussilla ja lehdetkin saivat vihreänsä ylle harmaan kerroksen.

Kukat hehkuvat punaisina aina vaan niinkuin kukkapenkeissäkin oikeasti. Nauhan väritin ruskealla ja sitä väriä on kuvan takana nahkamaisessa kuplapaperissakin, samoin ruusuilla kohokuvioidussa alemmassa paperissa. Sopivaa nauhaa väreiltään, sattui löytymään pätkä, siitä ruskea/harmaa rusetti.

ProMarkers: Ice Grey2 and 4, Meadow Green, Poppy, Spice, Coral, Oatmeal.
***
Huomasin haasteita kurkatessani, että korttini on valittu TOP3 joukkoon I Love ProMarkers #239. Kiitokset! Thank You! On aina sykähdyttävää nähdä oma nimi listalla!!
***
Vuoksenniskan Töllillä oli tällä kertaa Simpeleläiset järjestelemässä tansseja. Mukaan kutsuttiin vieraita Mikkelistä, Kouvolasta ja Lappeenrannasta bussilastillinen ja lähtiessämme sinne ajelemaan soittivat vielä Haminasta josko mukaan mahtuu. Ja tottakai sanottiin tervetuloa vielä yhdelle bussilastilliselle innokkaita tanssijoita!

Pöydät arpojen myyntiin ja palkinnoille laitettiin kuntoon ja minä sain kunnian päästä myymään arpoja. Ihan eka kertaa! Hyvissä ajoin olimme iskuvalmiina ja sitten ovet auki ja kansaa sisään.

Lähes kolmesataa tuli ja aika tungosta oli aluksi, ennenkuin ihmiset sijoittuivat tanssimaan ja kahville ja istuksimaan aulaan. Arpoja ostettiin kovalla kyydillä tauoilla ja ennen alkua. Viimeiset arvat myytiin muutama minuutti ennen arvonnan alkua!

H-Hetki Simpeleeltä oli soittamassa ja sai kiitosta paljon. Samoin kiiteltiin lattian liukkautta. Myös vastaanottajina toimineet halaajat saivat erityiskiitosta. Kaikki tulijat eivät olleet tottuneet tähän karjalaiseen tervetulotapaan mutta tykkäsivät kyllä!

Pääsin sentään kahteen otteeseen tanssimaankin ja arvonnan jälkeen oli sitten 'vapaata' viimeinen puolituntinen. Muutamat tutut olivat jo kyselleet, että enkö tanssimaan pääse ollenkaan, joten vientiä riitti silloin kun salin puolelle käväisin.

Aamun sininen taivas ja hohtava auringonpaiste vaihtui lähes huomaamatta iltapäivän harmaaseen tihkusateeseen! Luonto ei näyttänyt ollenkaan niin hehkeältä kotimatkalla kuin tullessa!

Vaan kotona lämmintä ja mukavaa :)

6 kommenttia:

 1. This is a lovely card, thanks for joining us at Allsorts, xxxx

  VastaaPoista
 2. Wonderful card!
  Thank you for joining Sketchy Colors this week and good luck!
  Hugs,Kari :)

  VastaaPoista
 3. Kortissa on ihan samat värit kuin tuosta työhuoneen ikkunasta kurkistan ulos, harmaa sumu ja punainen vaahtera. Kaunis ja upea kortti.
  Kiitos osallistumisesta Allsorts haasteeseen, onnea;-))m

  VastaaPoista
 4. Fabulous card. Thank you for joining us at I♥Promarkers challenge good luck Ginny x

  VastaaPoista
 5. Just popping by to admire your creation and thank you for participating in the challenge at Allsorts this week.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!