Lukijat

perjantai 17. lokakuuta 2014

Sinivalkea Joulukortti

Merry Christmas and Happy New Year
with lot of Glitter and Finnish Post Stamp
 
Tummansiniselle kartongille laitoin stanssatun kartongin jota vesiväreillä tuunasin sinertäväksi. Hieno jouluinen/talvinen maisema sai ylensä glossyhunnun ja paaaljon hiutalemaista kimalletta.
Kuusille sama kuorrutus hiukan harvermmalla kimalteella :) Pikkuisia hiutaleita als ja ylös, teksti ja pisteenä i:n päälle vielä aito, käytetty suomalainen talvipostimerkki leimakuvan merkin päälle.
***
Raivaamista on riittänyt vielä tällekin päivälle ja jääpä jotain huomiseenkin kun iski laiskamato. Kantelin ralleja ja armaani nosteli ne kasaksi katokseen. Lisää pilkottavaa poltettavaksi ja roskaa, sitä riittää niin palavaa kuin pois vietävääkin.

Nyt on kaikki mitä katoksen alle tulee lautatavaraa, viety turvaan lumisateelta, vielä pari rallia ja muutama kone on huomisen murheena miettiä mihin ne saadaan mahtumaan ja mistä ne tarpeen vaatiessa on helppo ottaa käyttöön.

Oikeastaan olisi hyvä omistaa tuhottoman iso rakennus jossa hyllyjä, rullakoita ja tietenkin haarukkatrukki. Saisimme kaiken vaivattomasti kuljetettua ja varastoitua... ainahan sopii haaveilla :)

Ulkoeteisen laattojen välit on nyt täytetty jollain mystisellä aineella jolla ensin sotketaan kaikki paikat ja kun se on kuivunut pestään pois ja sitten hinkataan vimmatusti lopput irti! Sitä juuri yrittelin armaani avuksi sitä hinkkaamista mutta polvet ei tykkää konttaamisesta, eikä selkä tykkää kumartelemisesta (ei siis nöyrää tyyppiä ollenkaan!) ja käsien voimat loppuivat kesken kaiken...

Tein vain minkä jaksoin, eli hinkkasin puolet laatoista ja armaani tekee loput.
 
Eilisistä kantamisista toinen kylki vihoittelee ja huomenna pääsen jo ihan tosissaan valittelemaan kun joka paikkaan kolottaa, uskokaa pois. Kun laiska joskus joutuu tekemään jotain ruumiillista voimaa tarvittavaa hommelia on siitä oksat pois ja valitusnappula päälle :)
 
En käsitä miten armaani pystyy tekemään pitkiä päiviä fyysisesti raskasta työtä ja jatkamaan sitä päiväkausia, kuukausia ja aina vaan, ilman sen kummempia kolotuksia tai valituksia. Tosin yritän minäkin pitää ne valitukset omana tietonani. Eihän se ole toisen vika jos ei voimat riitä! Harjoituksen puutetta enimmäkseen ja osin kyllä ihan pelkkää laiskuuttakin, myönnetään.
 
Kohta Emerdalea katsomaan ja siihen pistetään toppi tämän päivän töille ja aletaan, ainakin armaani osalta, hyvin ansaittu iltalepokausi.

4 kommenttia:

 1. Tämä on aivan mielettömän hieno!!
  Jotkut leimat ovat "ikuisia"; niiden käyttömuodoille ei löydy rajaa
  - kiitos kun innostit taas kaivamaan tuon suosikin esille!!
  Ja kolotus lähtee sillä millä on tullut, hih....
  usein ne on vaan niitä hyviä kipuja, eli tullut käytettyä sellaisia lihaksia
  joita ei ole tiennyt olleenkaan - ihanaa kun ne on olemassa, yhä!!
  Meillä piha ja sisäsyysjututkin hoideltu, joten tänään VAAN lastenlasten kanssa uimaan!!

  VastaaPoista
 2. Huikean kaunis joulukortti. Pitääpä kokeilla itsekin lisäillä tähän leimaan jotain stanssattua. Tykkään!

  VastaaPoista
 3. Pretty card, just love blue Christmas cards:O)
  Thank you for joining us over at Sketchy Colors, good luck!
  Smiles from Nancy:O)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!