Lukijat

perjantai 10. lokakuuta 2014

Sinistä sinistä ja keijukin kupissa

P*skarteluhaaste #249   Kuvahaaste

Tästä kuvasta lähdettiin liikkeelle
...ja tänne se vei... :)
Olen saanut hauskan leimakuvan ihanaiselta Aarresaaren Tiinalta. Värittelin sen ProMarkereilla ja lisäsin kultakynää reippaasti niin siipiin, hiuksiin, kupliin kuin kupinreunuksiinkin.


Kulmakoristeet ovat jonkinlaisia riipuksia, niistä leikkasin pois nuo renkaat jotka isoina kuplina leijuvat ulos kuvasta.

Alimmaisena upeansininen palanen lehtikuvasta.
***
Sateisena päivänä ehti kortteilemaan oikein kunnolla vaikka jokunen tunti vierähti kaunistautumassa kampaajalla. Sillä reissulla ruokaostoksetkin tuli tehtyä ja Kirjastosta kirjoja lainattua.

Huomasin taas kerran aivan liian myöhään, että Isänpäiväkortteja on tasan yksi. Siispä niihin olen nyt paneutunut ja etsinyt kuvia, papereita ja koristeita - mitä ihmettä niihin voi laittaa koristeiksi? Tekstejäkin piti etsiä ja vaikka mitä. Aika kyllä kului rattoisasti :)

Eikä muuten jouluunkaan ole pitkä matka. Huomasin senkin yllättäen kun varasin aikoja kampaajalta. Katsomme aina pari seuraavaa jo valmiiksi, ettei käyntien väli tule liian pitkäksi. Toinen on ensi vuonna!!!

Joulu on siis hurjaa vauhtia lähestymässä, eikä siihenkään ole liiemmin kortteja valmiina. Sitä se muistamattomuus teettää: Ensin tuntuu, että aikaahan on vaikka kuinka ja sitten tulee tulenpalava kiire...

Ehdin sentään kortihommeleiden välissä siivoillakin ja kahvitkin juotiin vieraan kera ihankiireettömästi :)

3 kommenttia:

 1. Olet kyllä oikea Ahkera-Liisa!
  Aivan ihana teekeiju ja minun silmääni niin ihanat sävyt
  -tykkään kovasti!!

  VastaaPoista
 2. Ihanan kortitn olet tehnyt haasteeseen. Me teimme Mimosan kanssa jo ekat joulupiparit.

  VastaaPoista
 3. Oi, tosi ihana. Kivasti kimallusta :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!