Lukijat

keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Riemukas onnittelu orvokkien kera

Simply Create Too #71   It's a Special Occasion - Erityistilanne
From Granchild to Dear Granma!- It's a Special Occasion!
Rakkaalla isoäidillä on välivuosisynttärit mutta toki kun lapsenlapsi haluaa antaa kortin hänelle, se jos mikä on erityitilaisuus.

Tapettipalanen jossa orvokkeja, sillä isoäiti rakastaa niitä! Leikkelin toisesta tapetinpalasesta lisää orvokkeja ja lehtiä alareunaan osin kuvan päälle ja kiinnitin niitä kohotarroilla.

Kaunista boordia, sen reunoja mustetin punaruskealla, kuten tekstinkin reunuksia ja kuvan. Kuva on Mo Manningin innokas tyttölapsonen. Sen värittelin ProMarkereilla. Pari pikkuruista perhosta vielä kukkataustalle lentelemään.
***
Vuoksennniskan työväentalolla tanssittiin tänään iltapäivätanssien merkeissä. Ei kovin paljoa, juuri ja juuri sata lippua myyty. Isossa salissa sata ihmistä näyttää vähältä! Vaan hauskaa oli ja hyvin mahtui pyörähtelemään :)

Lokakuu alkoi upealla auringonpaisteella!

Haavikot kirkkaan keltaisina ja vaahterat punaisen, oranssin ja keltaisen sävyissä. Upea on luonto juuri nyt. Kelpasi ajella ja katsella!

Tuntuu nämä vilpoisatuuliset ja alla kymmenenasteiset päivät saavan sisäilmankin vilpoisammaksi joten olen lähes päivittäin laittanut uunin täyteen remontista jääneitä puunkalikoita. Saa nähdä muuttuuko tilanne kun eristettä lisätään katolle! 

Huomenissa alkaa tavaran kuljetus ja perjantaina sitten tositoimiin, eli puhaltamaan eristettä! Ei sentään ihan omilla keuhkoilla vaan jollain vempeleellä :) Ei taitaisi meikäläisen puhallustaito eikä -voimakaan riittää edes alkuun. Ilmapallojenkin puhaltaminen on lähes mahdoton tehtävä...

2 kommenttia:

  1. Beautiful. That image is so cute and the flowers are beautiful. Thank you for joining in at Simply Create Too Challenge.

    VastaaPoista
  2. How fun! Thank you for sharing with us at Simply Create Too.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!