Lukijat

sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Piparin tuoksussa tonttuillen

Sugar Creek Hollow #98   I Can See Clearly - Näen lävitse 
Smelling Gingerbread!
Acetat on White Paper as Background
Läpinäkyvää piti olla työssä ja kertoa mikä. Tässä vellumia kuvioituna. Laitoin sen valkoisen paperin päälle pohjapaperiksi ja raamitin tummanruskealla. Samaa ruskeaa sydänpipareina ja tonttupojan raamina.

Raamia ja pipareita pilkutin kohokuviotaskulla. Piparin pilkkuihin laitoin 'sokerivesikuorrutusta' valkealla geelikynällä. Iloinen kelkkaileva tonttu väritetty ProMarker tusseilla.
***
Ei ihan joulupipareita mutta piparkakkusia kuitenkin oli tarjolla Savonlinnan Nousulassa tanssikansalle ja vielä omenahillopullatkin sisältyivät sisäänpääsymaksun hintaan.

Aika vähän oli porukkaa paikalla kun saavuimme autolastin verran, hyvissä ajoin paikalle. Syykin selvisi iltapäivän mittaan. Oli väärä aloitusaika jossain mediassa, eli kahdeksi mainittiin vaikka yhdeltä aloitettiin.

Kellojen siirtäminen sen verran meillä vaikutti, että heräsimme puhelimen soittoon. Naapuri ei ollut huomannut kelloja siirtää kun tuli hakemaan sirkkeliä. Ihmetteli vaan kun vielä nukuttiin :)

No siitähän selvittiin pikaisesti ylös ja ulos ja minä kahvia keittelemään. Varsinainen aamiainen, eli munakas siirtyi tästä johtuen aamupäiväkahvin aikoihin! Vaan haitanneeko tuo. Ehdittiin se nauttia aamulehtien kera hyvin ja vielä suihkuunkin ja paplarit päähän ja toisetkin kahvit ennenkuin matkasin Nousulaan.

Mukavasti hujahti sunnuntaipäivä iltaan! Ja kohta nautitaan huipennukseksi vielä Tanssii Tähtien kanssa!

2 kommenttia:

  1. Such a fun card! Love the clear overlay! Thanks so much for joining us at Sugar Creek Hollow!!

    VastaaPoista
  2. Oh wow this is beautiful, love this image and the acetate overlay. Thanks for sharing with us at Sugar Creek Hollow.
    Amelia (DT Sugar Creek Hollow)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!