Lukijat

maanantai 27. lokakuuta 2014

Pikku enkelit kultaisin siivin

Little Angels with golden Wings
Leimailin sinisellä isoja hiutaleita valkoiselle kartongille pohjapaperiksi. Kauniit piparinauhat ja myös keskellä oleva valkoinen paperipitsi Merisiniltä. Niiden taustana ja kuvan raamina kultakartonkia.

Herttainen enkelilapsitrio Aprikselta. Värittelin ProMarkereilla ja laitoin kultakynällä kaikki keltaisilta näyttävät kohdat. Kultaiset tähdet koristuksina.
Vesiväreillä tausta leimakuvalle. Teksti suoraan korttiin kuvan yläosaan.
***
Uusi viikko ja lämmintä! Tosin tuulee kovasti ja vielä puuskissa kovemmin! Senverran ulkona, että sain roskat vietyä, postin ja puut haettua... Minustahan on tullut kotikissa :) No ainahan olen kotosalla viihtynyt joten ei siinä mitään. Kuitenkin pitäisi enemmän ulkoilla, tiedän kyllä, mutta tuo laiskuus....

Toinenkin peilikaappi kasaantui ulkoeteiseen yhteisvoimin. Minun osuuteni tosin aika vähäinen muttta tärkeä lisäkäsipari kuitenkin kokoamisvaiheessa ja pystyyn nostaessa. Armaani totesi kaapit hyviksi moninkertaisen selfien ottamiseen. Peilit kun ovat toisiaan vastapäätä niin näyttää, että kuva jatkuu ja jatkuu ja jatkuu....

En ainakaan vielä innostunut asiasta. Jotain kun keksin niin täällähän se sitten löytyy kuva, siis jos ja kun.

Koko päivän on ollut niin hämärää, että valot palavat huoneissa. Ei kovin kummoisia kuvia saa otettua korteista. Kortteillut kuitenkin olen ja jotain valmistakin välillä syntyy. Tuntuu, että taas on vaihe, jolloin veivaan edestakaisin papereita ja koristeita ja kuvia, eikä niitä lopullisia toteutuksia synny ollenkaan. Vaan alitajunta työskentelee kun luen kirjaa tai teen ristikkoa ja sitten kortit putkahtavat noin vain valmiiksi!

Uskon niin sillä näin on ollut ennenkin :)

Yhä vaan asustellaan kuin remonttipaikalla ainakin. Harvallapa olohuoneen lattialla on maalattuja puukappaleita. Nyt on ulkona niin kosteaa, että maalaamiset on tehtävä sisällä, ei auta.

Ja tähänkin tottuu. Välillä ei edes huomaa, että täysi kaaos päällä, ennenkuin joku vieras tulee käymään. sitten kyllä kiirusta piisaa, kun yritän oikoa paikkoja ja kannella pois vasaraa ja poraa ja... :) Että sellaista meillä.

1 kommentti:

  1. Todella kaunis kortti. Ihanasti väritetty leimakuva.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!