Lukijat

lauantai 25. lokakuuta 2014

Pienet enkelit joulukortissa

Allsorts Week 282   Christmas - Joulu
Merry Christmas with little Angels
Stanssasin enkelileimakuvan ja sille raamin. Pysyttelin punaisessa teemassa mutta vaihdoin jo taustapaperiksi sinistä. Tekstikin punaisin raamein ja samasta punaisesta katrongista lävistin pyörylät hiutaleiden keskustoiksi.

Isot hiutaleet ja päällä pienet ainoina koristeina. Taustapaperissa niin kauniit koukerot, etten halunnut niitä enempää peitellä. Enkelilapsoset värittelin ProMarker tusseilla ja laitoin siipiin sekä lyhdyn valoon glossya ja kimalletta.
***
Aamu hujahti pekoni/muna aamiaisesta melkein huomaamatta lähtökahveihin. Piti käydä suihkussa ja panna papiljotit päähän ja tehdä aamutoimet ja sipistellä siellä täällä. Ja kun kortteilija olen, teinpä kortinkin viime tipassa!
 
Matkalla vielä poimimme pari mukaanlähtijää ja noudimme tilatun kukkakimpun. Lahjoja ei saanut tuoda vaan paikalla oli keräyslipas Suomen Punaisen Ristin avustustyöhön.
 
Olimme menossa synttäreille jonne oli kutsuttu rotarit muiden järjestöjen, ystävien, sukulaisten ja naapureiden lisäksi mukaan. Koko Oma ravintola Parikkalassa oli käytössä juhlijoita varten. Sim Singers viihdytti soitolla ja laululla ja herkkuja syötiin niin suolaista kuin makeaakin.

On aina kiva mennä juhliin joissa tuntee juhlittavan ja muutaman vieraan. Juttuseuraa riitti ja aikaa vierähti kolmisen tuntia ihan huomaamatta!

Nyt sitten kotosalla ja sauna lämpiämässä, sekä uuni!

1 kommentti:

  1. Suloinen joulukortti!
    Kiitos kun tulit mukaan Allsorts haasteeseen;-))m

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!