Lukijat

keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Nainen pyörylässä ruusujen kera

Lady and Roses
Kahta eri paperia taustalla kuten mallipiirroksessa. Molemmat samasta lehtiöstä. Toinen vain hiukan tummemmin kuvioin. Ajattelin, etttä naisen takana varjoa, eli tummempi paperi.

Ruusupyörylää tummensin hiukan reunoiltaan vaalean ruskealla, vaikkakin se näyttää vain tummalta harmaalta sinisen päälle laitettuna.

Naisen värittelin ProMarkereilla käyttäen useita värejä korallista eri ruskeisiin ja beesseihin. Koristeena pari ruusua mallin mukaisessa paikassa.
***
Todella hyisen kylmä kova tuuli on puhaltanut koko päivän. Alkaa jo tuntua tosissaan talven henkäys! Ei ole vielä aika ainakaan minun toiveissani vaan piiitkä lämmin ja aurinkoinen syksy jos saisin toivoa.

Ulkona siis tarvitsee jo kunnon päällysvaatteet, eikä käsineet tai rukkasetkaan ole koristeina. Ensi kertaa otin takin, ei vain mukaan, vaan päälle kun lähdin tanssimaan! Vaikka kuljen vain autoon ja autosta!! 

Vuoksenniskalla oli Imatran eläkeläisten järjestämät päivätanssit 13 - 17. Väkeä satakunta, joka ei kovin paljolta näyttänyt isossa salissa. Kuitenkin ihan kelpo määrä ja hauskaa oli ainakin arvontaan asti. Tällä kertaa sain voittona CD levyllisen iskelmiä. Ei hassumpaa kahden euron panoksella :)

Sitten tunnelma lässähti. Osa lähti pois saatuaan palkintonsa (tai jäätyään ilman) ja orkesteri joka muuten oli hyvin soittava ja laulava, teki vääriä valintoja heti naistenhaun alkaessa, eli kipakan polkan, sitten hitaan valssin, ja että ihan varmasti viimeisetkin miehet kaikkosivat vielä jenkan...

Kaikkihan tietävät, että silloin pitää soittaa fokseja ja tangoja ja humppaa!

No sitten joku kävi antamassa hyviä neuvoja mutta tietty liian myöhään. Onneksi sentään muutama uskalias jaksoi odotella ja loppuaika sekahaun merkeissa pelasti mitä pelastettavissa oli.

Harmillisesti sillä aikaa saimme vieraita jotka eivät käy kuin tosi tosi harvoin! Oudointa asiassa oli se, että yleensä soittavat, olemmeko kotona ja sovitaan aika ja päivä joka kaikille käy. No ei mahda mitään, sellaista sattuu. Harmi kuitenkin.

Huomenna on päivä uus ja silloin taasen mahdollisuus, kuten runoilija sanoo :)

Olen lukenut maailman hauskinta kirjaa joka ei ole ulkoiselta kooltaan iso, vaan ihan kirjaimellisesti taskukirja, 6x11cm!!! Sivut ovat ohuen ohuet ja melkein läpikuultavat, eli asiaa on silti paljon. Jos joskus kaipaat nauruhermojen kutkutusta ja hyvää vatsalihasjumpaa etsi käsiisi Graeme Simsion: Vaimotesti. Takuuvarmaa kamaa!

Vielä muutama sivu luettavaa tällekin illalle odottelee. Siis hauskaa tiedossa :)

2 kommenttia:

  1. Todella kaunis kortti. Eikä haittaa yhtään vaikka taittaakin harmaaseen, sopii hyvin sinisen kanssa. Tulee tunne, että siinä olisi kaksi kranssia päällekkäin. Minulla kaksi 45 minuutin jumppaa takana :)

    VastaaPoista
  2. So Pretty Loreal. Thanks for joining as at Sketch Saturday this week! Hugs Deb

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!