Lukijat

torstai 9. lokakuuta 2014

Miehen mietteitä atc

Enkulin Musiikkihaaste lokakuu   Jenny Vartiainen: Junat ja naiset
- Junat ja naiset on luotuja kulkemaan -
Tämä kappale soi yhteen aikaan aika tiuhaan radiossa, joten tällä kertaa ei ollut tuntematon, kuten edelliset ovat olleet. Sanoja tosin en tietenkään ulkoa muistanut joten niitä erityisesti kuuntelin.

En katsonut videota alkuun ollenkaan, se vain sekoittaa ajatuksia, vaan kuuntelin melodiaa ja annoin alitajunnan tehdä työtään. Kumma veitikka tuo alitajunta :) Ihan erilaisia kuvia toi mieleen kuin videolla olevat, kun niitä sitten myöhemmin katselin!

No joka tapauksessa ainakin juna siinä laulussakin oli!

Minulle tuli mielikuva miehestä jolla naiset vaihtuvat. Hän kyllä tahtoisi jatkaa yhden kanssa mutta naiset ovat levottomia ja menevät pois. Toinen tulee ja sama juttu. On kyse ajoituksesta kuten niin monesti ihan oikeassakin elämässä. Kun joku on valmis sitoutumaan ja jäämään paikalleen, toinen vielä etsii omaa paikkaansa...

Siispä ATC kortissa on naisia ja juna ja mies joka unelmoi onnesta - turhaanko?
***
Tanssin taikaa Lohikontissa. Aika lailla kansaa olikin paikalle ennättänyt. Juuri ja juuri ehdin varata mieleisen istumapaikan, kun linja-autolla Kiteeltä tuli porukkaa oven täydeltä. Pieneksi kävi tanssilattia vaikka ei ihan täysi sali ollut. Pariin pöytään kauas tanssilattiasta olisi vielä muutama mahtunut...

Armaani kabinetin puolella Rotarikokouksessa ja kun tanssit oli hikeen tanssittu, pääsin herraseurassa kotimatkalle. Armaani kun kohteliaana miehenä antaa kyydin toisillekin rotareille, tottakai.

Ei kumottanut kuu kuten pari iltaa sitten, eikä illan pimetessä nähnyt oliko taivaalla pilviä vai muuten vain oli mustana.

Huomiseksi luvattu sadetta! Vaan ainahan voi sentään kortteilla, satoi tai paistoi!!

1 kommentti:

  1. Wau, miten upea työ. Jännät värit ja ihanasti ideoitu.
    Kiitos kun tulit haasteeseen mukaan ja onnea arvonnassa.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!