Lukijat

tiistai 7. lokakuuta 2014

Marilyn ja korkeat korot

Marilyn and High Heels!
Haasteessa saa olla joko molemmat tai vain toinen eli korkokengät ja/tai käsilaukku. Valitsin tietenkin korkeat korot! Ja Marilyn oli yhtä selkeästi ainoa oikea tähän korttiin!
 
Hauskat popot löydettyäni, ei tarvinnut kuin etsiä samat kuviot papereista ja vielä kuva joka sopisi tähän haasteeseen, netin syövereiden runsaasta tarjonnasta.
 
Löysin sieltä Marilynin ajatelmia sisältäviä kuvia ja niistä suorastaan tähän haasteeseen tehdyn sanalaskun: Anna tytölle oikeanlaiset kengät ja hän valloittaa maailman.
***
Tänään Savonlinnassa siskon nimmareilla. Juhlaa siis riittää aina vaan :) No ei sitä sen kummemmin juhlittu mutta sainpa syyn matkata kyläilemään ja kahvilaan herkuttelemaan. 
 
Kiertelimme kirppareita ja kauppoja ja tottakai jotain mukaankin tarttui. Löysin vuorellisen samettijakun, joka tuli kuin taivaan lahja. Olin matkassa ohuella farkkupusakalla varustautuneena ja viluhan yllätti heti kun ulos junasta astuin! Siispä uusi takki tuli tarpeeseen ja heti kotimatkalla käyttöön.

Savonlinnasta tulee paikallisjuna Parikkalaan ja siitä vaihdetaan Inter City junaan joka matkaa Helsinkiin asti. Välissä on 12 minuutin odotus tuulisella junalaiturilla! (Menomatkalla pääsee sentään suoraan paikallisjunaan, eikä ehtinyt siis palelemaan)

Ostin Suomalaisesta Kirjakaupasta kimaltavia nappeja ja hiutaleleimasimen. City Marketista uusimman Cardmaking lehden. Siinä ihanat kylkiäiset: Papereita, leimasimia ja kohokuviointitasku!

Kaiken kukkuraksi sain voitoksi valitsemani digileimakuvat sähköpostitse tänään. Nyt on siis uusiin kortteihin aihioita vaikka kuinka! Sormet syyhyvät niiden kimppuun, joten ei kovin kauaa tässä istuskella :)

6 kommenttia:

 1. Ihana Marilyn.

  Savonlinna on kiva paikka. Olen tehnyt monta kesälomareissua sinne ja reissu onnistuu aina yli odotusten.

  VastaaPoista
 2. Todella tyylikäs kortti, upea sommittelu kuvan ja värien kesken.

  VastaaPoista
 3. Lovely card just perfect for the challenge. Thanks for sharing and joining us at CC&CC cheers Sue N x

  VastaaPoista
 4. Sinullahan on ollut upea päivä! Ja niin on upea korttikin! Oolalaa, mikä leidi!

  VastaaPoista
 5. I love your picture card and the color combo black red and white really fit with the shoe you put on your card lovely shoe card...I made also shoe card would be glad if you like to visiting me back..see you soon Loreal, hugs, Monika

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!