Lukijat

tiistai 14. lokakuuta 2014

Kranssin kera bingoillen

It's all about Vintage and Beauty #77   Bingo, rivini vinottain: Valkea - vapaa valinta:kranssi - pitsi
A Frozen World
Talvi tekee tuloaan, mutta ainakin toistaiseksi vain kortissa sentään. Alinna kirjeensisustaa, harmaata tällä kertaa. Sitä kuvioin valkealla verkolla. Pala valkoista reunoista revittyä paperia sain ruudukko kohokuvioinnin. Sitten stanssasin kranssin ja jätin sen valkoiseksi haasteen mukaan.
 
Kuvan alla kiiltävää valkoista paperia raamina. Vielä palaset valkoista pitsiä reunoihin. Jostain syystä kortti on mielestäni jäätynyt maailma...
***
Jäätynmisestä ei ollut tietoakaan tänään! Aurinko paistoi ja jos nyt linnut eivät ihan laulaneet niin ainakin tikka koputteli. Mutta ihan väärässä paikassa, nimittäin oli lentänyt luukusta ulkokaton alle sisälle!
 
Ei ole vielä luukkua ehditty laittaa mutta kun lintu sieltä pois häippäisi, armaani kiireesti laittoi vanerin peitoksi, ettei uudelleen sinne eksy.
 
Nyt meillä on sitten ulkoeteisessä hieno puupanelinen sisäkatto! Ja lattialla laatat!! Siinä ei kaunan nokka tuhissut: Puolilta päivin jo valmista. Nyt kuljetaan ulos ja sisään terassin oven kautta. Laitoin ulko-oveen varoitustekstin, että vieraatkin osaavat varoa juuri laatoitettua lattiaa.
 
Teboililla tanssittiin aika pienellä porukalla tänään. Jostain syystä ei koko vakiväkeä ollut paikalla. Tahtia se ei paljoa haitannut kun alkuhämmästyksestä selvittiin. Kun porukka vähenee niin pidot paranee, eikös se jotenkin niin mennyt ?
 
Ilta hämärtyy ja pimenee aikaisin jo, ja kun valoisalla alettiin niin pimeässä kotiin tultiin. Onneksi armaani oli hoksannut ottaa taskulampun mukaan kun terassin valoja ei ole vielä laitettu. 

1 kommentti:

  1. Thank you for sharing this nice Card with It´s all about the Vintage.
    Hope see you again.

    gr. meggi DT.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!